ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 imageshackten koyacagım kasacaklar biraz o yüzden de spoiler şeklinde koyup sizi de rahatlatmayı planlıyorum [spo1=soldan saga grom hymnofchuck ultrapsycho][/spo] [spo2=günün kaybedenlerinden Spidee:)][/spo] [spo3=O bir efsane][/spo] [spo4=solda ben sagda eagle][/spo] benim resimlerde ne kadar kötü çıktıgımın bir kanıtı adeta su üstteki resim [spo5=ultrapsycho nun ugrasları...][/spo] [spo6=...ve uğraşlarının sonucu:)][/spo] [spo7=Spidee cs oynarken(calısırken:)][/spo] [spo8=işte kral, işte skor][/spo] [spo9=Etna da hesaplar ödenirken][/spo] [spo10=niye çorapçı önündeyiz???][/spo] [spo11=Babacan Ultra(kalanı sıgmadı spidee:)][/spo] bu kadar walla, inşallah ilk seferde hepsini halletmişimdir olmazsa da ayarlamaya üşenebilirim zaten spidee ye cok laf attık, anlayışla karşılar inşallah:horace:[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:Trouble that we've come to know will stay with usbad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head[Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 27 Şubat 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Etnaya gittiniz beni cagirmadiniz ha :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 açılmayan resimler olaiblir spoiler a tıkladıgınızda onları açmak için bi zahmet spoiler ı kapatıp tekrar açın, o zaman açılıyorlar glaiba[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bırakın yahu boş iş bunlar :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:168/melancholy/depression)|
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 O ikinci resim ne öyle, bütün gün güldüm, tek gülmediğim anı yakalamışsın =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yahu en şebek ben çıkmışım hele jölesiz ıyyy bu aRAda kadir çocukla foto çektirirken gözleri kapalı zuahahaha[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Sen de tutturdun şebek gibi çıktım diye, bence böyle saçların o inek yalamış gibi olan halinden bin kat daha iyi ( Şahsi fikrim ) =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
UltraPsycho Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 gözlerim kapalı deil... o babacan tavrımdan kaynaklanıyo :D yetimin dostu ultra...[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 rofl! cok iyi ya[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
Soulbringer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Kavganın resımlerı nerede :P[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 güzelmiş.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | Sözlükte ben!
fiona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 hymnofchuck çok olgun çıkmışln resimlerde na zaman olgunlaştın sen ya:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 xxx resimler deyince büyük bir beklentiyle girdim =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ahah o resimlerfotograf makinasının sahibi olan kızda kaldı önümüzdeki yıllardan birinde koymayı planlıyorum inşallah[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ya öcü gibi çıkmışım bi garip...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
fiona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 yok caaaaaaanım hymnofchuch hiç de öcü gibi çıkmamış .o ne bakışlar öyle:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 İşte öcü gibi :) Bu arada CS'deki reconnectorlara selam ediyorum ;)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
fiona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ehe ben de burda latyife yapıyorum:) güzel çıkmışsın.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: HymnOfChuck, 28 Şubat 2005 20:56 tarihinde demiş ki: Bu arada CS'deki reconnectorlara selam ediyorum ;) Ben orda 2. Mehmet döneminden kalma kulaklığımın ses ayarlarını yapmaya çalışıyorum =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Birde arkadaşlar yendiniz diye havalanmayalım önce cs de doğru düzgün reset atmasını bilelim bilmeyenlere öğretelim:)[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bence Kral Ultra:D[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Adeks'e gelin diyorum, kralı da şaklabanı da görelim orda =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Öne çıkan mesajlar