-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ehuehueh hiç rast geldinizmi mahşerin 4 atlısı Aydemir Akbaş,Levent Inanır,Bizimkilerden vatandaşa cart curt yok Oktay,bide bi eleman daha yorum yapıyolar ehuehe çılgın bi program nerden bulmuşlar bu 4 şahızı yahu yokmuydu başka adam insan 1 tanede yazar filan koyar aralarına hey allahım ehueh çılgın te kelimeyle o kadar![signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Aydemir Akbaş iyi futbol oynuyodu bi filmde anlar bu işlerden (yoksa antrenörmüydü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UcuBe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Telegol gibi bir program ilk gün rast geldim heriflerin cep telefonları çalıp duruyodu bide üstüne açıp konuşuyolardı Eğer aydemir akbaşın karşısına kavga edecek bir adam koyarlarsa telegolü bile geçerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 görmemle değiştirmem bir oldu.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 programın adıda geri dörtlü, lol.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bide L.İnanır saç uzatmış varya nasıl midem bulandı.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 tam bir kahve muhabbeti.. bizim okuldan yanima 3kisi alayim daha iyi sunariz o programi.. ehu[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Ben bunu dün Flash TV'de gördüm?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yanlış yazmışım FLash Tv olucak ehueh aydemir akbaş programa tesbihle katılıyo bi elinde tespih, stüdyoda böyle toplar var sürekli gerektiğinde uygulamalı pozisyon gösteriyolar,levent inanır zaten karizma saçları uzatmış yorumları tanju çolak kıvamında :) lan lı konuşuyolar bide -iyi de oktay şimdi o pozisyon penaltı değildi -niye lan![signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 artık fanı olmaya karar verdim bu programın her hafta verilecekmi?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bu program ne zaman? izlicem de merak ettim.[signature][hline]If anything can go wrong, it will. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Munin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ahuau bizim katil vardıya bizimkilerden herifin yayında cep telefoNU çalıYO açıyo Aynen şu -efendim -hebele hübele işte -tamam oğlum tamam sağol benim oğlan arıyo yaw baba çok abarttınız o ne hal diyo. yayında hepsinin telefon açık çalıyo ahaha über =p kesinlikle izleyin =)) özellikle aydmir akbaŞ VE burak sergen kesin kavga yapar =pp[signature][hline]www.asgard.gen.tr benimsen bir tek benim ol ama.. değilsen git hiç durma geyşam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Burak Sergen değil o, Levent İnanır.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 izlediğim en zevkli futbol programı a.akbaş koparıyor beni hele yorumcuların ya şu sağ kanatta oynayan kimdi ya şunun adı neydi gibi soruları yokmu şahsen telegolde sahte polemikleri izlemektense geri 4 lüyü izlerim daha iyi inanın geri 4 lü de futbol telegole göre daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adokas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Gerçekten süper bi program.. Böyle Aydemir Akbaş galatasaraylı fln her takımdan birini koymuşlar (bence hepsi lüzumsuz) kendi aralarında laf atıolar..Arada sırada Aydemir Akbaş ın tehditleri olayı koparan nokta tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 telegol a.çakar zamanı çok zevkliydi bitti artık. a.çakar'ın ali sami alkış'la kavgalarda süperdi :-P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 program tam bir bomba hemen açın ilk defa izliyorum lan'lı konuşmalar programın ortasında telefon çalmalar off ya uehae.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 uygulamalı gösteriyorlar bide off ya nedir bu :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ehuehue dün bi ara 3 ü birden kalktı ayakta pozisyon gösteriyolardı[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 komedi :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 cidden çok bomba bir program o ya dün gece be nde rastgeldim süper yani resmen sokak ağzıyla program yapıyorlar zaten aydemir akbaş bitiriyor olayı :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 adamın tip tam eşkiya :-P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 haha.. tuttuğu takımların kravatlarını boyunlarını dolamışlar , bi kere normal konuşmadılar ya :)) aydemir akbaş daha çok konuşunca ağzındaki dişler düşücek , geberip gidicek , ama adam takmıo baırıp duruo .. (şu an tv de)[signature][hline]Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 hangi günler saat kaçta?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Ya ben koptum ya islerken o aydemır akbas programa gelmeden once ıkı kucuk rakı götürüp öle geliyodur yoksa kesmez ne hareketler yapıyo 2,5 sanıye oncededıgı lafı hatırlamıyo fln :D[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar