ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ya bi uyansa millet ben elimden geldiğince toparlıyacam da kimse uyanmamıs ki[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
eagle_dnz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yatıomu beyler yatmıosa ben gelirim buyuk ihtimalle[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 eagle buluşma yattı da ben elimden geldigince toparlıcam bi milleti, gelenlerle yapcıaz[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
UltraPsycho Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 satış yapanları tek tek seveyim... ulan bütün planları kurarım..bütün arkadaşları bi şekilde satarım..ama oğlanlık yaparlar..[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yaptılar walla oglanlık saat 3-4 arası sag kalanlarla buluşacağız elinde benim, eagle ın veya ultrapsychonun telefonu olanlar ulaşsınlar 3-4 kişi bırakmayın bizi orda[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 saat 16.00 da simit sarayında buluşucaz gelenleri bekliyoruz hala gelmeyecek olanlar oglanların dik alasıdır haberiniz olsun[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 oğlan değilim sabah dershanede moralim düzeldi geliyorum[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ne adamsınız ya pfff... 4 de geliyorum gelmeyen nonoş...Gerçi o saatten sonra napıcaz orası da muamma...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 gel işte manda yıda al sütlük etmesin kaçsın dersaneden[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Adam kendisi dedi gidiyoz mu diye , ortada yok şimdi totoş...Neyse okulda alırım aklını onun eheh E şimdi kimler geliyo , liste ?[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
UltraPsycho Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bnce getir sen buluşmaya...bizim karambollerimizi bilir herkes :D Not: Hymn özel mesaj attım acele bakar mısın[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Member of AAL'05
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Saat 4 de simit sarayında buluşalım ben orda oluyor olcam valla :) Haydi bokelim[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 De haydin...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ok gidiyoz gidiyoz gelmeyen oglancı walla baştan söyledik, ucan kafa servisimiz de var demon of hell den falan haber cıkmadı gerci[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Forumun başlarında bi tartışma olayı vardı noldu o ? Nese gelmeyene uçan kafayı gömenzi...İlk kurbanımız Mandooo olacak(okulda görmiyim seni ehah)[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bu saatten sonra buluşma saati mi değiştirilir be, yarım saat bekledim simit'in önünde =)
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 oha spidee nerdesin şuan[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Neyse bi kafeye girdim saat 16'ı bekliyorum =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 kadire söle alsın seni[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ben beklerim burda neyse =) Tam liste var mı kimsede ?[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Oturduğum kafeye Zaugna da geldi, komedi =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ultrailehymn stüdyodalarmış galiba şu anda ben aklımda kalanlar ile bir liste yapayım eagle_dnz Spidee UltraPsycho HymnOfChuck RedallHoor Zaugna GromHEllscream çokdüşük ihtimalle prawler sturme de ulaşmaya çalışıorum gelirse güzel olur[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head [Bu mesaj Zaugna_Khaldun tarafından 27 Şubat 2005 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bir de oğlanlar listesi çıkaralım =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 mandoo cthulhu freeedom[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 daha gelmedi aklıma[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
Öne çıkan mesajlar