lisantus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 arkadaşlar mns yi oturuma açaçam ilk defa olmuyo mail adresimle şifremi yaziyorum yanlış diyo başka bi mail adresi aldim onada yanlış diyo ne yapmaliyim anlatirsaniz çok memnun olurumilk defa kulanacagim için pek bişeyde bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bende de olmuştu formattan başka çare bulamamıştım[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 .net passport aldın mı o e-mail için?[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: lisantus, 28 Şubat 2005 23:06 tarihinde demiş ki: arkadaşlar mns yi oturuma açaçam ilk defa olmuyo mail adresimle şifremi yaziyorum yanlış diyo başka bi mail adresi aldim onada yanlış diyo ne yapmaliyim anlatirsaniz çok memnun olurumilk defa kulanacagim için pek bişeyde bilmiyorum @hotmail.com ve @msn.com dışındaki mailler için www.passport.net adresinden üyelik almalısın...[signature][hline]www.doruan.com Türkiyenin ilk ve tek bilgisayar üzerine kurulu, bilgisayar döküman arşivi ve bilgisayar haberleri yayınlayan sitesi... Windows XP'nin otomatik olarak internetinizin %20'sini çaldığını biliyormunsuz? Yada Hotmailinizi 250mb yapabileceğinizi? Hepsi burada... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar