Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Key satın aldım oyunum yok

Azatiwatas

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar oyunu biraz önce ebay den satın aldım ve satın aldığım kişi bana şifreyi kargoya vermeden önce verecek. Sitede araştırma yaptım ama çoğu wow indirme linki aktif değil ayrıca orjinal oyunla open betadaki oyun aynı mı onu bilemiyorum ve de dosyanın boyutu hem büyük hem de yavaş iniyormuş. Bu yüzden deneyemiyorum da. Bana wow-europe orjinal serverlarında oynayabilmem için link tavsiye edebilecek olan var mı? Ya da adana da oturup da bana cdyi çekebilecek kimse varsa çok minnettar olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de paypalda sorun yaşadım. Mastercardı olan bir tanıdığı zorla ikna edip alabildim. Şimdi de oyun yok oynayamıyorum ne komik ya :) Bştorrent kullanarak indirmeye çalıştım ama tracking kısmında problem çıktı. Emuleden indireyim dedim ama inglizce olanını bulamadım , başka diller var hep. wow 1.1.2 Installer-enGB adlı bir dosya var torrentte bulduğum doğru dosyanın bu olduğunu biliyorum ama indiremiyorum. Bunu torrent programlarını kullanmadan indirebileceğim yer biliyor musunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

Walla Yabuz inan iğrenç iki gündü benim için 2 gündür acayip midemde ağrı vardı oyunu aldım birşeyim kalmadı. Yani bilemiyorum senin durum nasıl ama sana yardım etmeyi çok isterdim, ne yazıkki kartım yok, yani benim kartları kabul etmedi ama master kartı olan bir arkadaşın varsa oluyor ya da benim aldığım yer ingilterede bir oyun mağazası ve internet sitelerinden de sipariş veriyorlar. Ordaki satış elemanıyla muhattap oluyorum ben, eğer mümkünse sorarız, sen doğrudan paypal falan kullanmadan kredi kartıyla alırsın oyunu eleman da sana şifreyi yollar, aynı zamanda istersen kutuyu da yollar. Sana bu konuda yardımcı olabilirim istersen şimdi adama mesaj atayım. Fiyat 95 milyon . 86 milyon oyun 9 milyonda posta ücreti.

Yabuz şimdi tekrar baktım. BEnim aynı adam yeni bir 5li paket daha satıyor ve 4 ü satılmış 1 tane kalmış. Tavsiyem o bir taneyi alman ama sen bilirsin. Ürünün adresini vereyim sana. Ya da beklersin doğrudan kredi kartıyla almayı deneriz. Satıcı sabahları akaşm 6 ya akdar online oluyor sanırım.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=11050&item=8173308746

[Bu mesaj Azatiwatas tarafından 26 Şubat 2005 02:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar wowu almak isteyenler varsa bu adresten kredi kartlarını kullanarak doğrudan alabilirler. Ancak tavsiyem almadan önce satış temsilcisiyle konuşmaız sanırım adı Carl. Bu adamla konuşursanız size satın aldığıınız zaman cd keyini hemen ulaştırır ve sonra da kutuyu yollar, tabi bazıları kutuyu bile istemiyor posta parası ödememek için.

Ürüne ulaşabileceğiniz link :

http://www.gameforce.co.uk/gameinfo.asp?pllnk_id=612

Carl'a ulaşabileceğiniz mail adresi ise :

[email protected]

Umarım bazılarının işine yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.playground.ru/files/4580/ oyunu bu adresten indiriyorum ancak tek bir dosya indirmeme izin veriyor, ikincisi için şifre istiyor. Daha önce burdan indirip de şifrenin ne olduğunu bilen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? Ayrıca 7-8kb ile indiriyorum dosyayı. Torrentte tracking kısmında sorunu yaşadım. Emulede indirmeye başlamıştım ama indirdiğim dosyada sorun çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ebay işine niye girdiniz anlamadım, forumu okumadan mı karar verdiniz yoksa daha ucuza alabilmek için mi. oyun türkiyede çoktan satışa çıktı aral ithalat ın sitesinden şehrinizde hangi dükkanlarda oldugunu ögrenebilirsiniz türkiye içindeki fiyatı 82-95m arası değişiyo bildiğim kadarıyla. yabancı sitelerden 10 günden öncede elimize geçmiyo haberiniz olsun.[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor
WoW Site -> TurkishWoW
EU - Burning Legion --> ORC Shaman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 26 Şubat 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
bu ebay işine niye girdiniz anlamadım, forumu okumadan mı karar verdiniz yoksa daha ucuza alabilmek için mi. oyun türkiyede çoktan satışa çıktı aral ithalat ın sitesinden şehrinizde hangi dükkanlarda oldugunu ögrenebilirsiniz türkiye içindeki fiyatı 82-95m arası değişiyo bildiğim kadarıyla. yabancı sitelerden 10 günden öncede elimize geçmiyo haberiniz olsun.

bi bak bakalım o mağazalar oyun kalmışmı. Millet o kadar salak değil türkiyede oyun varken yurt dışından getirtmeye çalışsın...
Sosyal ağlarda paylaş

:) Arkadaş muhtemelen önce alanlardandır, onun için de şu anki durumdan haberdar olmayabilir. Ben ingiltereden ebay aracılığıyla aldım oyunu şifremi oyunu satın aldığım gibi satıcı arkadaş bana ulaştırdı, kutuyu ise postaya verdi. Toplam 95 milyona mal oldu bana.

Bu arada bilgi vermek gerekirse oyun şu an avrupa da birçok yerde satılmıyor. Bazı siteler de elinde olan paketleri satıyorlar ama onlar da yakında ellerinde kalmayacağından satamayacaklardır. Diğer dağıtımın nisanda gerçekleşeceğini okumuştum. Şu an oyun satışının durdurulmasının nedeni ise beklenilenden çok daha fazla olan satıştan dolayı serverların durumunun tehlikeye girmesiymiş ve bu sorun şu an hızlı bir şekilde düzeltiliyormuş. Bu yüzden nisanda serverlar kuvvetlendirildikten sonra oyun dağıtımına kaldığı yerden devam edileceğini düşünüyorum.

[Bu mesaj Azatiwatas tarafından 27 Şubat 2005 02:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1111 verdiğin adresten (ftp://194.109.21.66/disk1/Games/wow/wow-installer-europe.tar ) wowuu indirdim. Ancak bir dosya da soun oluştu ve o dosyaya ihtiyacım var.

Şu an sahip olduğum dosyalar.

Installer Tome.mpq
Installer Tome2.mpq
Installer Tome3.mpq
Installer Tome4.mpq
Dirext klasörü
Bunların hepsi toplam 2.4 GB

Olmayan dosya ise wow-installer-europe.tar yani oyunu install ettiren ufak program.

Bazı internetten indirilen wow dosyalarının içerisinde doğrudan installer.exe olarak da bulunuyor.

Aranızdan biri wow-europe serverı için olan bu installer .exe dosyasını [email protected] adresine gönderebilir se hiçbir sorunum kalmaz. Tahmini olarak boyutu 1-1.5 Mb arası. Teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de carl kardeşten aldım adamlar dükkan oldukları için pazar günleri çalışmıyorlar yani cdkey gelmiyor ancak normal günlerde rahatlıkla akşam 6dan önce başvurursanız alırsınız ben aldım mutluyum..sadece cdkey aldım çünkü çevremde yeterince box var ve kutuyu duwara asıp artizlik yapmak da sevmiorum :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...