windows Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 BEYLER dün akşam sağlam şekilde oyunu bıraktım. bu akşam açıpta account - password u yazınca bana direk bu hatayı verdi "Unable to validate game version This may be caused by file corruption or the interference of another program. Please visit http://www.wow.............." falan filan hani aklıma gelen Addons yükledim ondan dolayı yapıo olmasın??? Manage Account tan girince account için dediği bu ama Account Status: Active This account is active and can be used for playing.[signature][hline]Kih Kih Kih... Hah Hah Hah... =Master= & FlasH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaximanrus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Patch ini tekrar yap wow klasörünün içinde duruyodur.1.2.4 patch i onu tekrar kur büyük ihtimal sorunun düzelcektir bende de olmuştu bu şekil hallettim olmazsa silip tekrar kurcaksın düzeliyo...[signature][hline]Gogito ergo sum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
windows Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 :) patch denedim olmadı bende uninstall ettim ama tam uninstal e bastıktan sonra aklıma geldiki CD lerim işyerinde :D hahahahaha neyse 1 gece WoW suz kaldık salık olsun...[signature][hline]Kih Kih Kih... Hah Hah Hah... =Master= & FlasH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bendede oluyo suan ayni sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 1-2 denemede duzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 yeni arama kelimesi: - "HELP"[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 HELP imdat. Daha bir etkili olmuş.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALLegaLL Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 evet su an 28 subat 2005 tarihli 250 küsürat numaralı bi sayfadaki posta cevap yazarak bir enstantene gerçekleştiriim dedim, iyi yapmısım dimi hayatımıza azcık renk gelsin :p ama genede ben bu bi sene evvel arkadaşın dediği soruyu annamadım genede :o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar