BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Hala inanamıyorum ya alın ss arkadaşlar sölicek söz yok hep yanınızda lütfen fazla parayla CZ ye gidin :D:D:D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior
hexxhexaben Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 o ne abi öyle yanlış görmüyorum dimi, orda 26 milyon küsür yazıo dimi hala şoktayım da :)
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 29 milyon küsür :D:D:D:D:D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior
hexxhexaben Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 valla ne diyim abi afiyet olsun hayrını gör, yanlız alltaki yazışmalar da güzel :)
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 demekki orclarda bi unutkanlık oluyo bende lunarda 8 m kaptırmıştım[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Dikkat ederseniz bu para partideki adma başı gitti artık siz hesaplayın o arkadaşa sonsuz teşekürler :D:D:D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 orcların int düşük oluyo :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 aferin[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
druenler Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bence kesin o herifin serveti o, inn'e birakmayi unutmu$tur :)[signature][hline]Nick: Druenler Level: 4X Clan: ChampionS Server: Diez
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 yazık lan. bari yarısını geri verin adama. ağlamıştır olm oturup :hmm:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Party kaç kişiydi? en az 150m le cz ye çıkan adam insan evladı olamaz bence.Bence hiç normal değil.Bir iş var sanki.
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 5 kişi ortalama 135 milyon eder. kestiğiniz adam warriormuydu? int düşüklüğü hesabı :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 beyler biz 7 kişiydik okudgunuz gibi 2 kişi ayrıldı orda 5 kişi kaldı 7 x 30 = 210m biliyosunz paranın yarısı gidiyor 210x2=420 bu adam insan ewladımı :D lem bu nasıl unutkanlık :D:D[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bu arada Burial Clanın lvl atlamis Cekmişin Eline Raptoru Hayirli Olsun Bakalim Daha nice 30m lere :)[signature][hline]§ª§ Site Yapim Asamasinda Knight Online §ª§ // Mail: [email protected] // MSN[b] Nick: KuardoN // Server:JpKO 3 // Clan:Epucurean // LvL:5x AsssiaN
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Heyt be:) Sen bu arada lupusu aldınmı arktan?? Ana partyede kişi başıan düşmüş bide YUh derim ben bu işe:))[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." [Bu mesaj SteelBB tarafından 28 Şubat 2005 11:44 tarihinde değiştirilmiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 LvL Dedigim Grade :P[signature][hline]§ª§ Site Yapim Asamasinda Knight Online §ª§ // Mail: [email protected] // MSN[b] Nick: KuardoN // Server:JpKO 3 // Clan:Epucurean // LvL:5x AsssiaN
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bi de boyle orclar war neler hazırlıolar uyuz oldukları el moradlılar icin gelemedi gelcek simdi resm :)[Bu mesaj mrproblem tarafından 28 Şubat 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 evet ben de gördüm bunu çok hoş :D [signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 55 Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 63:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif] [Bu mesaj Murtaza tarafından 28 Şubat 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir]
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 koydm ama zaten avatar olduundan boyutu kucukmush :)
korneroth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ABİ BENCE BU KESTİĞİNİZ ADAM DAHA ÖNCE BİR SÜRÜ İNSAN DOĞRAMIŞ SONRA ÖLMÜŞ!!!!! BENCE GERİ ZEKALININ TEKİ KİMMİŞ Kİ O APP ULAN O KAADR PARAM OLCAK CZYE GİTMEM=)
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 beyler bence bi bugdır o bikere oo kadar para yani ohaaaa bide okadr paralı adm öle bişe yapmaz yapsada kesin sonra pm atar wardır bişe o işte maa hayrlı olsun[signature][hline]name:undertakeres lvl:60 a az kaldı np:0+ göremedim daha sawasta kazaan cz de yat clan:New_Order pelerinli (mavi) server:d1 d2 few day da gelcek ay oldu
Any Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 güle güle harca kardeş :D[signature][hline]ANY Ares/W00tabulous lvl62/assasin weapons: dual mirage+7 armors :chittin +7/12 set(pad and pould) rouge earring/+9dex earring elf belt black dragon neckless dual kekuri rings
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: undertakeres, 28 Şubat 2005 14:51 tarihinde demiş ki: beyler bence bi bugdır o bikere oo kadar para yani ohaaaa bide okadr paralı adm öle bişe yapmaz yapsada kesin sonra pm atar wardır bişe o işte maa hayrlı olsun ewet bug 29.6 milyon bugu yeni cıktı bu yok ya ben yalancıyım zaten cz de pm atınca yazılanları görebiliyosun karşı ırkların ,yok ya biz paramızı bir orc arkadaşa werdik onu kestik hawa atıyoruz şimdide var bişi var ..........[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 :-) burinin garibanlık zamanınıda bilioz pot alamıom oyunu bırakcam diye :lol: eheueh hll olsun buri güle güle harca:)[signature][hline]Aliko the Animal Tamer Draconiac the Necro-Mage Nike the Tailor ® (Just Do It :p) Exp Barbed & Horned Set & Recall Satan Vendorumuz Destard Girişinin Sağ Tarafında Açılmıştır
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 daha yeni USKO forumlarından cıktım sizin klandan biri orda da acmısh bu topic in aynısını ve bu muhabbetten bahsetmish :)[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Öne çıkan mesajlar