Harunnet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 avp dün aksam görseydin cok fena takıldılar şaşkına uğradım hayla şok içerisindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bır IZmırlı olarak bu subat tatılınde ılk defa taksıme gıttım kuzenlerımle, yanı ılkkez gordum tabi gunduz oglen gıtmıstık bir tinerci cocuk bıle goremedım ama dehset bi kalablaık vardı + kar yagıoydu fazla duramadım. Ha bu arada Kıbrıs Sehıtlerı degılde Izmır'dekı KSK carsısının bıraz tombulu ıste ;) Bu arada merak ettım yaw bu konunun yerı gezelım gorelımede yazılamazmıydı :-?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bagda caddesini oneririm burdaki millet artisligine bok atsada halan cogu yere gore daha nezih bir mekan.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 takism rezalet ya gelın cadde kadıokoy falam:P[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Taksim süper mekandır monotonluktan uzak her dk bi eğlence cıkacak yerdir yani mekanlar coktur istedigin herseyi bulursun nevizadeden cıkıp çiçek pasajından dogru istiklale cıkmak yerine arka sokakta nparalelden geçeyim diyorsan orda bir genelev tarzı bişi var hemen yol üstü full travesti dolu paso laf atıyorlar hehe bir ara gittiydik nevizadeye cıktık yürüyoz az laf yemedidik :P off yavrum ne güzel yürüyorsun öyle gel şekerim gel bir arkadaş var 190 boyunda fln bunlar arkı görmüşler yavruum o ne popo öyle bir sağa bir sola ne şeker şeysin sen ehehe arkadaşın kafası bozulmuş baya lol ama bişide yapamıyor tabi uzaklaşmış hemen :) Ara sokaklara sakın girme Çok yogun bir kalabalık oluyorsa az uzagından yürü Ara sokaktan fln geçmen gerekirse ve yanlızsan 3 dk kazancım olcak diye üşenme git bi ilerideki kalabalık sokaktan geç Sürekli cepçi ve yankesici vardır özellikle ara sokakların istiklale birleştigi yerlerde cok dururlar, bir anda yanında kavga etmeye itişmeye baslayan birileri görürsen hemen ceplerini kontrol et ve uzaklaş %90 cebinden parayı çekerler. Taksimde akşam içtin ve eve dönüyorsan dolmuşa&otobüse&taksiye vb binene kadar yanında sürekli arkadaşın olsun tek asla gitme (hele hele gece 12 den sonra aman diyim) Yani az dikkat edeceksin ve sorunsuz takılcaksın.[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 abi ana caddede çok geç olmadıkça böyle şeyler çok olmaz ama...[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Harunnet, 28 Şubat 2005 12:11 tarihinde demiş ki: ne barı ya :) hayatta gitmem bara ben cafe restoran felan sordum :) Starbuc's gate var.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ankara'da da cinnah caddesi geceden sonra öyle olabiliyormuş.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:169/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Harunnet, 28 Şubat 2005 11:14 tarihinde demiş ki: ya tam saat 9,5 10 gibi taksimde idik ve taksim meydanın aşağısa doğru yürüdük beşiktaş dan geldik tam beşiktaşın tam tersine allah bide baktık barlar sokağı ektrafda o kadınlar sokakların başlaarında camlarda bağırıyorlar hemen atladık taksiye kaçtım oradan gittik üsküdar sahilde gezdik taksimden sonrası cok güzeldi allahdan yırttık paçayı :) senin dediğin taksimden çok zürafa sokak olmasın =)[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Prawler, 28 Şubat 2005 12:23 tarihinde demiş ki: Klan Kafeye gidebilirsin, müzikleri ortamı vs.. çok güzeldir. 3-4 sene önce çok leş bir yer olmasına rağmen çok daha kaliteli insanlar giderdi.[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 heh ya gitmeyin taksime ya üüü[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Alterno help![signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Aslında Taksim N00b'u insanların bu tür olaylar yaşaması doğal.[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 aman allah a$kına gitmeyin taksime. yer falan sizi mazallah.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: DynamicK, 28 Şubat 2005 16:17 tarihinde demiş ki:nevizadeden cıkıp çiçek pasajından dogru istiklale cıkmak yerine arka sokakta nparalelden geçeyim diyorsan orda bir genelev tarzı bişi var hemen yol üstü full travesti dolu paso laf atıyorlar hehe bir ara gittiydik nevizadeye cıktık yürüyoz az laf yemedidik :P -içerde güzel kızlar var. -. -ay ne terbiyesiz olmuş bu gençler, insan bi cevap verir istemiyoruz diye -lol geçen hafta başıma geldi bi daha geçmem o sokaktan =)[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar