karabocek Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 evet şimdi bi resmim var arkadaşta yolladı bana onda suratımın yarısını terminbatördeki armut civardagezer tipinde yapmak istiom msn resmi olaraktan nası becerebilirim =) resmi olan varmı hazırda böle robot yüzü yarısı[signature][hline]| Paticik KO Editör | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venustraphilic Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Terminator diye arat Google'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ebat olarak kendi resminin ebat1nda bul ve ayarla. sonra biraz foto_opta maskelersen fena olmayan bi_eyler ç1kar san1r1m[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: FRP_Master, 26 Şubat 2005 11:39 tarihinde demiş ki: terminbatördeki armut civardagezer O Armut sivastagezer diilmiydi yoksa sivastanegezer miydi ?[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 sen koy buraya guzel ve buyuk bir resmini biz yapariz ehe, tennis gibi olur iste isi gucu olmiyan bi devre bi kablo ekler suratina ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar