Berk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Evet benle çalışacak statik html desingı yapacak bir eleman aranmaktadır; ücret filan yoktur =) icq:51082524 ulaşım için[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 walla yapabilirimde art grafik falan benim ilgi alanım banner resim zart zurt için biri ararsan ruh halimde sorun olmazsa ben yardım edebilirim[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Önce merhaba.. Ben 1999-2003'ten bu yana web design, grafik design vb. şeylerle uğraşıyorum. eğer yardımcı olabileceksem ne mutlu bana.[hline]günde bir öğün :P >>Join tHe war! icq no: 97135892 send me a mail to : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 said: ShekiLChoCuq, 13 Şubat 2003 15:37 tarihinde demiş ki: Önce merhaba.. Ben 1999-2003'ten bu yana web design, grafik design vb. şeylerle uğraşıyorum. :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 bide icqdan cevap verseydi nese[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar