keyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 gigex ten bir tane oyun indiriyordumda kendi yazdıkları bir client sayesinde cekebiliyoruz oyunu ve speed ise su anda 82kbit olarak goruyorum siz gercekmisiniz diyesim geldi???? ve halada inanmıyorum buradan oyun falan indiren varsa bu gercek bir verimidir?[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bendede 150 göstermişti 256 adsl de.Değişik bişi :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 hıı anladım bu 64 degil 6,4 :) seninkide 150 degil 15.0kb ile indiriyor ehue komedi :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bu gigex nedir necidir ? nereden alıyor bu alt yapıyı ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Acı çekmek özgürlükse özgürüz ikimizde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 kilobit diyo kilobyte değil, 8 e böleceksiniz kbyte/sn olarak bulmak için. yani 64 kbit= 8kb/sn, 150 kbit =18.7 kb/sn[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 www.gigex.com fileplanet gibi bir mekan[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar