Bert Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 kutusu sadece 1 defa açılmış ( kutuda hiç bir çizik, hasar yok ) wow eu box ımı satıyorum.. Burning legion server ında 12 lvl tauren warrior karakter bulunmaktadır. İstanbul - Ataköy deyim isteyen olursa bana mesaj atsın megavizyondan 99 milyona aldım aynı şekilde 99 milyona satıyorum[signature][hline]Jannisary, 24 Şubat 2005 15:40 tarihinde demiş ki: Ankara'da ne bulduk ki , WoW bulacagız ? Köy olmaktan kurtarmak icin baskent yapmıslar burayı o kadar ! eheueheueheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 lol bimekste 82milyon olan şeyi niye senden 99 milyona alsın millet[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bimeks de bulunmuyor diye olabilir?...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Aynı fiyata satıyosan niye senden alalım ki?Hem 1 ay da bedava oynarız.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Arkadaşım dikkat edersen yazıda megavizyondan 99 milyon aaldım diye yazdım.. Türkiye de ki bütün megavizyonlara git aynı fiyat geçerlidir 99 milyon aaldım 99 milyona satıyorum. Alan alır almayan almaz böle gerzek gerzek yorum yapmanın alemi yok[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 gerzek yorum dediğin bir şahsın kendi düşünceleri öncelikle kimsenin kendisine sonra da onun ağzından çıkan laflara gerzek demeye hakkın yok. eğer sen burda birşey satıosan insanlar da "kazık", "oha", "enayiler alır" gibi yorumlar yaparak olayı takip etmeyen insanları fazla para vermekten kurtarabilir. ki yorumumu da katayım onların dediği değil senin yaptığın gerzek birşey. hem millet nerden bilsin megavizyondan aldığını? belki bimeksten aldın 82 milyona satıosun 99 milyona 17 milyon cebe.. bir eşya satarken piyasadaki fiyatı neyse onun 0,0000001% bile olsa aşağısına satmalısın ki alsınlar. ayrıca cidden megavizyondan aldıysan da enayisin.[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Anatolian Sunrise, Gnome Mage & Dwarf Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 sevgili zıplayan kestane arkadaşım :) neden bu kadar hırs yaptın anlamadım ama yine senin mesajına cevaben bir iki şey yazıyım dedim. 1.ben o kişiye gerzek demedim yaptığı yoruma gerzek dedim. 2.ben bu topic i millet kendi yorumunu yapsın diye değil almak isteyen bana mesaj atsın diye açtım 3.millet değil 99 milyon 120 milyona bulsa alcak ki megavizyonlarda bile wow yok şuanda ordan alanların hepsi mi gerzek bi sen mi akıllısın?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 > S a t ı l d ı <[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 beyler mesaj atıp alcam diye söleyen adam ibnelik yapıp almamıştır.. kutu hala elimde isteyene satabilirim fiyat 99 milyon[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 satıldı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar