rufix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 beyler bria server inda oynayanlar var ise hala ses versinde konusalim saygilar herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 eclipsede genelde türkler sen buraya gel[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rufix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 saolda 4 aydir bria dayim oraya yeniden 0 dan baslamadan gelemem herhalde. Bastan baslamayada dayanamam. saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 ya nolcak en azından turklerle oynarsın tek olmassın herkes burda sen nerdesin??[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF karakedi, 16 Kasım 2004 15:26 tarihinde demiş ki: şimdi dışarı çıkıyorum, döndüğümde tüm üyelerimizin yapmıs oldukları hatayı anlayıp, telafi olarak en iyi avatar karakedi'nin avatarı demesini bekliyorum. yada forum kurallarını bi pencerede, bugüne dek atmıs oldugunuz mesajlarınızı diger pencere açarak tek tek inceleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TogaUca Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ben de Bria da yeni başladım, ama novice BH olmak üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rufix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 al beni rufix olarak friend listeye. tkm mast doc fs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TogaUca Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ok. Oyundaki adım Tayke Deden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 tamam bria da charin kalsin ama bir charda eclipse de ac en azindan arada biras kassan belki eclipse bile hosuna gidebilir birde parayi dert etme yeni baslayan turklere genelde tüm turkler yardım eder hem para hemde malzeme bakımından[signature][hline]Tuman Lee Manservant of FrF Biz FrF yi karşılıksız da severiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rufix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 yok saol butun zaman1m1 jedi olmaya o kadar kast1mki isi gucu sardik ceday olacaz die :) belki birgun keske basta forumlara baksaymisim simdik aranizda olurdum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 önceden eclipsete oynuyodum, ama eclpse nüfusu son zamanlarda çok boşaldığı için bria ya geçtim 2 hafta kadar önce. bence eclipse in pek reklamını yapmayın artık çünkü giren insan server ın boşluğunu daha ilk seferde görüyo. yeni giricek olan herkesin briada başlamasını tavsiye ederim. briadaki nickim otkoo. serverdaki herkes birbirini friend listeine alsın, oyunda görüşelim...[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 26 Şubat 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Valla reklam yapmak gibi olmasin ama son zamanlarda eclipsedeki populasyonda bir artiş gördüm tabiki brianin sayisi bizden fazla onu kabul ediyorum.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 evet zaten bütün serverlarda bi nüfus artışı var aslında. swg nin station access e dahil edilmesi nedeniyle. ama bria yine de en kalabalık server şu an[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ama eclipsede daha çok Türk var buda bi gerçek[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bende daha uzağa işerim :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 30 En üst düzey Türk tanker -- Bayat , 23 Şubat 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Tek elle yazmak zor degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ya ben bria da dolandım dün gece vendorlar falan inanılmaz pahalı bi yer bi de infinity deki kadar ii silahlar yok.. bildiğin doc kıyafeti buff yapmak için kullanılan 250k, normal bi vk 30k forumlara bakıyorum şimdi adam uber ph satın almak istiyorum diyo statları 600+ olsun diyo gelen cevapda bak bende 650 var şu şu ws yaptı... yaw biz 700 den aşağısını kullanmıyoz zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rufix Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ii de ben daha 2 gun once doc kiyadeti aldim 30k ya nereye baktigin biraz onemli deilmi bende tuncha katiliyorum :) ben sadece bria server inda surekli oynayan arkadaslar varsa katilsinlar die baslik acmistim. herkesin serveri kendinin olsun saygilar herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bria yı bırakıp eclipse e gidilmez bria rulz[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar