CapriceXante Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Slm.. Elden WoW satan varsa öms ile bana ulaşabilirmi acaba? Ankara,Istanbul,İzmir,Mersin,Adana ve Amasya dan satacak olan olursa direk elden alabiliriz.. Başka şehirlerden satacak birisi olursa başka bi yol buluruz.. Öms ile ulaşırsanız sevinirim.. Netten yabancı bi siteden spariş vermeyi pek istemiyorum çünkü 2 haftadan fazla bekletebilir diye :([signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Batido Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ben az once netten siparis werdim ankarada heryeri aradım ama bulamadım gelis tarihine gore sana haber weririm sende werirsin cok gecikmezlerse :)[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi"
noface Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 sorun sanırım turkıye genelınde var distrubitorde bır sorun var heryer yok satıyor nedense[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ya istanbulda oturuyorum ve anlaşılan o ki internetten alamayacağım. Eğer istanbulda satan biri ya da bir mekan varsa söylerseniz sevinirim...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 benim topicim var pazar alanında ilgilenenler baksın açık artırma vari bir şey ama ilk mesaj atana satacam büyük ihtimal...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
emircanxxx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 www.weblebi.com burdan alabilirsin fiyatı 85ytl ve 2 gün içinde kesin teslimat her nerde olursan...
YaBuZ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 arkadaş uyuyor heralde bi dürtün kendine gelsin
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: emircanxxx, 28 Şubat 2005 17:56 tarihinde demiş ki: www.weblebi.com burdan alabilirsin fiyatı 85ytl ve 2 gün içinde kesin teslimat her nerde olursan... yok o sitede out of stock. yazmadan önce bi açın bakın lütfen[signature][hline]Boo
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 weblebide 15 nisan diyor altta yazı var bak...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 out of stock.. get it?[signature][hline]Boo
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 emircana söyledim ztn bende yeterli ingilizce var 15 nisanda tekrar satışa başlayacaz diyor artık ne kadar doğruysa neyse ben hala satıyorum ama isteyen ulaşsın :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi -
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ebayde powerseller bi arkadaş var paypalldan öderseniz carl denen arkadaşa cdkeyi önceden alabilirsiniz kutu sonra gelir..yada sadece cdkeyde alabilirsiniz..adam kesinlikle güvenilir baya iş yaptık zaten ebayde powerseller olmak zor bi iş..adamın 1 tane bile negatif yorumu yok geçmişinde...33e yakın bi pound veriosun mailine cdkey gelio saat akşam 6dan önce pazar günleri hariç hızlı çalışıo dükkan..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 mesajı okuldan atmıştım, şimdi bakabildim konuya. bimeks e bakarım sağolun. eğer birkaçgün bulamazsam orda fortin eğer kalırsa belki seninkini alırım tabi kesin bir şey söyleyemem şu an..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Öne çıkan mesajlar