Celtic Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Evet Ethernass Ailesi olarak paticik soldatta bulunmaktan onur duyuyoruz. Klanımız tüm Ethernass Aile Mensuplarına açıktır. Gerektiğinde oyun içi emote yapmaktan kaçınmayız! :D Bide Brotherhood of Deagle klanının "d. eagle" dışındaki tüm kuralları Ethernass klanındada kısmen geçerlidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 celtic beni de dahil et gerci az oynuyorum ama =) ethernass ethernassdır[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtic Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 tamamdır ekleyek hemen listeye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Haydi bakalim hurra! Su anti-b yi satsammi :P[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 şu an server açık da benim mi haberim yok ? yoksa server açıldıktan sonra mı faaliyetlere başlayacaksınız ?[signature][hline]Who'j ¥ou want me kill ? Hepimiz bir bataklıkta yaşıyoruz, ama bazılarımız yıldızlara bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 faliyetler çoktan basladi bile server acikti ama su aralar kapali 10 marttan sonra acilir herhalde.. neyse bu topici batirmayalim[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar