Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell'den Beklenmedik Kampanya..

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

2 Yıl Öncesine Kadar Aynı Kampanya Mevcuttu Turkcellde.. Görüsmenizin İlk Dakikası 4 Kontor Sonraki Dakikalar 2 Kontor. Secmece İndirimi Var İse Sonraki Dakikalar 1 Kontor.. Turkcell Adam Olmaya Basladı Oeh.. Sevindirik Oldum Bu Kampanyaya Simdi..

Cepten İlk Alo Şerefine, %50'si Turkcell'den!

28 Şubat 1994'te cepten ilk Alo demenin şerefine, tüm Turkcell ve Hazır Kart'lılara müjde! Turkcell ve Hazır Kart'lılarla yaptığınız her konuşmanızda 1 dakikadan sonra %50'si Turkcell'den!
Başvuru

Bu kampanyaya katılmak için kayıt,başvuru gerekmiyor. Turkcell hatlı cep telefonunuzdan Turkcell'i aradığınızda, yaptığınız görüşmenin 1 dakikadan sonrasının %50'si bizden.

Kaynak>>
[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Banada az önce mesaj geldi
bu ay günde 5 mesaj atın önümüzdeki ay 30 mesaj bedava kullanın
Hee oldu peki canım.

Beyler ciddimisiniz yoksa çokmu safsınız diğer şebekelerdeki fiyatlara bakın bide Türkcell'in bize soktuğu fiyatlara bakın.. Telefonu fazla kullanmadığımdan ve 532 hattımdan vazgeçmek istemediğimden dolayı Turkcellde devam ediyorum açıp 1dk dan fazla konuşacak bir kişim olsa direk başka bi şebeyeke kaçarım.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

bi benim telsim hattım yok galiba:( milletin ikişer üçer bana bi tane yetiyo aslında.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...

[Bu mesaj fiona tarafından 28 Şubat 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...