Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elinde satılık wow paketi olan birisi varmı?

Glatheros

Öne çıkan mesajlar

said:
eradicator, 28 Şubat 2005 00:57 tarihinde demiş ki:
ya eu satan varmı şimdi?
ben izmirdeyim valla arıyorum wow.
fiyatıda konusuruz...

Benim arkadaşlar internetten siparişle adlılar 65 milyona filan.[signature][hline]www.Doruan.com

Türkiyenin ilk ve tek bilgisayar üzerine kurulu, bilgisayar döküman arşivi ve bilgisayar haberleri yayınlayan sitesi...

Windows XP'nin otomatik olarak internetinizin %20'sini çaldığını biliyormunsuz? Yada Hotmailinizi 250mb yapabileceğinizi? Hepsi burada...
Sosyal ağlarda paylaş

ya valla hiç oynanmamış paketse izmire yollayamazmısın?
ayrıca cd-key önce onu istiyorum elimde aslında cd var. kurulu oyun bana cd key lazım.
izmirde hiç bi yerde yok şu anda.

[signature][hline]I'm runnin hot I'm never cold

[Bu mesaj eradicator tarafından 28 Şubat 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

satacak arkadaşlar direk irtibata geçsinler, 95 milyon elden, istanbul avrupa yakası[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ]

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Oblomov, 28 Şubat 2005 17:27 tarihinde demiş ki:
İzmir Buca'da arkadaşım satıyor açılmamış kutu. Fazladan 1 kutu almıştık beraber cafede isteyen olabilir diye. Aldığı fiyattan satıyor (90 ytl). Almak istersen cafe adresini veririm gidip alırsın. Cafe sahibi zaten kendisi.

cafe adını ve yerini bana ö.m. atabilir misin saat 12ye kadar tabi oyunu hala satmadıysa

hatta en güzeli msnye ekle yada mail at garanti olsun: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...