BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Arkadaslar ben pcye dun format attim gecen atiggim gibi herseyi yukledim fakat simdi oyun oynarken onu assgiya indirdirip baska site acmaya felan calisinnca acilmiyo kafayi yiyo pc acba sorun ne olabilir[signature][hline] Mooshi:Bulldog Burning Legion :Burning Legion Nightelf/rogue :Human/mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 sistemini de yaz bence[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 p4 1.6 ati radeon ekran karti 256 mb ram DDR jetway anakart Kablo modem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 lutfen spati kapanmadan once yazin valla ne yapcam hic bilmiyorum[signature][hline] Mooshi:Bulldog Burning Legion :Burning Legion Nightelf/rogue :Human/mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar