Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben , Arkadaslık ve UO

vasortflam

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar ultima oynarken basımdan gecen bir olayı bu kadar buyuterek foruma yazarak belki de bir hata yapıyorum ama neyse içimde kalmasın yazayım.

Bir arkadasımla +lı mage robelar hakkında konusuyorduk(msnden) ben de ona gecen gun +12 vermiştim. Adamdan geri istedim ihtiyacım vardı bana tamam vereceğim dedi aradan 1 dakka geçti asdasf kaybetmişim abi onu dedi ben de tamam dedim. Sonra kalemize gittim bi baktım arkadas orda skill kasıyo ve ustunde de aynı renk +12 mage robe... Ki ben onda baska +12 olmadıgını biliyorum.

Bu durum yuzunden arkadasıma karsı tavır almalı mıyım sizce uodan gecen olaylar baz alınarak arkadaslıklarda duzenlemelere gidilmeli mi? En azından bu durum için yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadasımın bana bir oyun için yalan soylemesi beni derinden yaraladı... :([signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

1992 de online ı çıkmadı sanırım. neyse online oyunlarla zaman geçirip kendini yörünge dışına (mars, satürn ve benzeri) yerleştirmek sux asıl[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

said:
swswsw, 25 Şubat 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
harvester
seni galiba Uoda çok ezmi$ler Ben yillarca oynadim...Bazi günler 17 saat oynadigimi bilirim sonuçda sende oynami$sin oyun için arkada$ina yalan söyleyen bir adamla muhabbeti keserim.

uo da kimse ezmedi tutturamadın. tanımadıkların hakkında yanlış yorum yapmaman dileğiyle. oyun oyunda kalır, umrumda olmaz. o aptal ekranı gerçek dünya kadar yakın hissediyorsan sorun vardır.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
All of us visionaires..

Sosyal ağlarda paylaş

Evet, zaten bilgisayar oyunlarının amacı o. Oynayıp eğlenmek. Ama sen gerçek dünyadaki planlarını bir oyun oynamak üzere kuruyosan yörüngeden çıkmışsın demektir. Türkiyeye geldiği zaman 3. gün oynamaya başlamıştım. Sonra aşırı zaman harcadığımı fark ettim , daha daha zaman harcandı. Dışarı çıkınca online olan şeyin aslında hayat olduğunu kavradım, pek zaman kaybetmeden uo yu oynadığım diğer oyunlar kadar oynamaya başladım çok da zevkli. Haftada yarım saat veya 15 dk giriyorumdur en fazla. Girip bi iki kapışıp çıkıyorum.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
All of us visionaires..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...