vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Arkadaslar ultima oynarken basımdan gecen bir olayı bu kadar buyuterek foruma yazarak belki de bir hata yapıyorum ama neyse içimde kalmasın yazayım. Bir arkadasımla +lı mage robelar hakkında konusuyorduk(msnden) ben de ona gecen gun +12 vermiştim. Adamdan geri istedim ihtiyacım vardı bana tamam vereceğim dedi aradan 1 dakka geçti asdasf kaybetmişim abi onu dedi ben de tamam dedim. Sonra kalemize gittim bi baktım arkadas orda skill kasıyo ve ustunde de aynı renk +12 mage robe... Ki ben onda baska +12 olmadıgını biliyorum. Bu durum yuzunden arkadasıma karsı tavır almalı mıyım sizce uodan gecen olaylar baz alınarak arkadaslıklarda duzenlemelere gidilmeli mi? En azından bu durum için yorumlarınızı bekliyorum. Arkadasımın bana bir oyun için yalan soylemesi beni derinden yaraladı... :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ultima Online Hayat Ofline diyerek ba$layim 7 sene ultima oynadim. item için böyle yapan bir insanla 1dk bile durmam yaninda![signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 oyunda olsa yalan söylemesi hata tavır al biraz.[signature][hline]nothing [Bu mesaj uncla tarafından 25 Şubat 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Haklısınız... Adam okuldan bi arkım aramızda idare eder cok bi yakınlıgımız yok ilişkiyi kesmicem ama mesafe koyacam bakalım nolacak...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Adam direk Item için satmi$ hiç bence tanimazdan gel hiç ugra$ma bile[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 puahhah kafayı yemişsiniz siz marstasınız[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Seninde dünyada oldugun söylenemez!![signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 evet britannia dan değilim[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Eski Uoculardan gibi görünüyosun.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 eski ve kararında oynamış haftada bir 15 dk giren bir uo cuyum[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Allahtan hiç bulaşmadım şu uo'ya.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 1992 de online ı çıkmadı sanırım. neyse online oyunlarla zaman geçirip kendini yörünge dışına (mars, satürn ve benzeri) yerleştirmek sux asıl[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 içinde tutmana gerek yok git kafa at çocuğa ne dmeek ya +12 mage robe unun üstüne yatiyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 1997 mart ayinda de Orgin tarafindan yayinlandi 98de ben gördüm ve oynamaya ba$ladim ozaman Hobit vardi ey günler.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 puaha okudukça tutamıyorum.. 155 i arayın bence[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 UO ya laf yok lütfen bu oyunun saygınlıgı butun dunyada kanıtlanmıstır. WoW falan hikaye uo kadar kalıcı olamaz bence.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 harvester seni galiba Uoda çok ezmi$ler Ben yillarca oynadim...Bazi günler 17 saat oynadigimi bilirim sonuçda sende oynami$sin oyun için arkada$ina yalan söyleyen bir adamla muhabbeti keserim.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 6 aylik 65 dolar yüksek bir mebla.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Freeedom aslında biraz haklısın ama online oyun kavramı turkiyede avrupadakinden daha küçük çaplı ve daha yeni. O yuzden hala uo kalıcı bir oyun olarak kalabilir 2 yıl falan. WoW da iyi bir oyun bakacagız.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: swswsw, 25 Şubat 2005 23:53 tarihinde demiş ki: harvester seni galiba Uoda çok ezmi$ler Ben yillarca oynadim...Bazi günler 17 saat oynadigimi bilirim sonuçda sende oynami$sin oyun için arkada$ina yalan söyleyen bir adamla muhabbeti keserim. uo da kimse ezmedi tutturamadın. tanımadıkların hakkında yanlış yorum yapmaman dileğiyle. oyun oyunda kalır, umrumda olmaz. o aptal ekranı gerçek dünya kadar yakın hissediyorsan sorun vardır.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Herkez oyuna okadar para veremez![signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 harvester sadece adam oyun için neler yapmi$ onu söyledim.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Evet, zaten bilgisayar oyunlarının amacı o. Oynayıp eğlenmek. Ama sen gerçek dünyadaki planlarını bir oyun oynamak üzere kuruyosan yörüngeden çıkmışsın demektir. Türkiyeye geldiği zaman 3. gün oynamaya başlamıştım. Sonra aşırı zaman harcadığımı fark ettim , daha daha zaman harcandı. Dışarı çıkınca online olan şeyin aslında hayat olduğunu kavradım, pek zaman kaybetmeden uo yu oynadığım diğer oyunlar kadar oynamaya başladım çok da zevkli. Haftada yarım saat veya 15 dk giriyorumdur en fazla. Girip bi iki kapışıp çıkıyorum.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Omaha beach yerine bi köprü action ı tercih ederim şahsen :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bende saatlerce oynadim ve gayet mutluyum.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar