Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rouge ile ilgili

Soth

Öne çıkan mesajlar

Rouge talents le ilgili önceki yazılanları okudum ama kafam baya karıştı:) yeni bi rouge açtım ve tabi esas amacım pvp ye göre geliştirmek. bunun için ass/sub olacak ancak gördügüm kadarıyla ass/sub larda combat talentse hiç verilmiyor ancak duel spec ve weapon spec(mace veya sword) gibi combat skillere vermek de gerekmez mi? ne bilim ass veya subdan biraz kısıp bi 10 point falanda combata verilmesi gerekir gibi geliyor bana.
Gördüğüm kadarıyla lvl 60 a yaklasan rouge lar var talents konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim:)
Bide ileriki lvl larda bu aldıgımız skilleri degiştirme imkanımız oluyor mu?[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
EQ2
Sardius Dracus- human- shadowknight

Sosyal ağlarda paylaş

pekibeyler rogue charlarınmagelerin poly, fear yada stun tarzı buyulerine karşı ne yapmaları gerekir pvp de?
henuztam kavrayamadımda mantıgını...
bide kaçarak heallanan birine karşı ne yapmalıyım?
adamla speed'imiz sanırımaynı oldugu için adam rahatça kaçabiliyor(lagı yoksa :P)
Sosyal ağlarda paylaş

peki bir talenti ullearn edip tekrar duzelterek gerı verme sansın varmı bılgısı olan varmı sanırım 1 altın ıstıyordu ole gormustum yanı talentlerı sıfırlayıp yenıden dagtma sansı varmı?[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Sosyal ağlarda paylaş

var tabiki unlearn ettikce talent point alıyosun haliyle sora istedigine ver ama dedigim gibi biraz masraflı ve talent bası unlearn icin istenen miktar her unlearn ettiginiz talentta biraz daha artıyor.[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........

Afatsum - NE Hunter - (ASR)
Sosyal ağlarda paylaş

rouge - fransızca da kırmızı, ruj yani
rogue - bizim konumuz =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise

Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 28 Şubat 2005 14:02 tarihinde demiş ki:
rouge - fransızca da kırmızı, ruj yani
rogue - bizim konumuz =)

umm evet pardon heh bu arada 24 saat içinde 2. değişikligi yapamadıgımdan imzam bi müddet ruj olarak kalıcak:P[signature][hline]DAOC
EQ2
WOW
Damodar-Night Elf-Rouge

[Bu mesaj Soth tarafından 28 Şubat 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şunu keşfettim şu an için temp düşünmeye gerek yok:) ne lazımsa onu almalı mesela sprint ihtiyacı hissettim sprint aldım:)
sonra bi kac defa mobun yanından gecerken (stealth modda) yakalandım bu nedenle bi sonraki talenti ona göre alacam falan:) en son düşünürüm pvp için daha coook yol var.[signature][hline]DAOC
EQ2
WOW
Damodar-Night Elf-Rouge
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FakeAccount, 28 Şubat 2005 13:22 tarihinde demiş ki:
pekibeyler rogue charlarınmagelerin poly, fear yada stun tarzı buyulerine karşı ne yapmaları gerekir pvp de?
henuztam kavrayamadımda mantıgını...
bide kaçarak heallanan birine karşı ne yapmalıyım?
adamla speed'imiz sanırımaynı oldugu için adam rahatça kaçabiliyor(lagı yoksa :P)

kaçmaya karşı rogue larda sprint işe yarayabilir. ancak yeniden kullanmak için baya bekliyosun[signature][hline]DAOC
EQ2
WOW
Damodar-Night Elf-Rouge
Sosyal ağlarda paylaş

roguela ilgili aklıma takılan, skilleri aldıkça hangi talenlere, ne sıra ile dağıtayım, yani 20. level olana kadar şuraya, 20-25 arası şu talentlere ver gibi bi önerinizi alabilir miyim

Assassination Talents (21 points)
Improved Eviscerate - 3/3 points
Malice - 5/5 points
Ruthlessness - 3/3 points
Murder - 2/2 points
Relentless Strikes - 1/1 point
Lethality - 5/5 points
Improved Instant Poison - 1/5 point
Cold Blood - 1/1 point

Combat Talents (5 points)
Improved Sinister Strike - 2/2 points
Improved Backstab - 3/3 points

Subtlety Talents (25 points)
Camouflage - 5/5 points
Opportunity - 5/5 points
Master of Deception 5/5
Initiative - 5/5 points
Improved Ambush - 3/3 points
Preparation - 1/1 point
Improved Cheap Shot - 1/2 point
[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ]

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com

[Bu mesaj MonTezaus tarafından 28 Şubat 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj MonTezaus tarafından 28 Şubat 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soth, 28 Şubat 2005 14:54 tarihinde demiş ki:
son bişi daha duel wield kullanmaya başladım ancak eskiye nazaran cok miss liyorum nedendir?

Cunki dual wield ultra über olmasın diye öle ib yöntem bulmuşlar ayrıca off hand'indeki silahin full dmg'ınıda vermezsin zaten ama über rogue talent tree sinde tabıkı her konuda olduğu gibi bu konudada bi cözüm var 5 puanla bu miss durumunu tekrar normale indirgiyebiliyorsun[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...