Soth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Rouge talents le ilgili önceki yazılanları okudum ama kafam baya karıştı:) yeni bi rouge açtım ve tabi esas amacım pvp ye göre geliştirmek. bunun için ass/sub olacak ancak gördügüm kadarıyla ass/sub larda combat talentse hiç verilmiyor ancak duel spec ve weapon spec(mace veya sword) gibi combat skillere vermek de gerekmez mi? ne bilim ass veya subdan biraz kısıp bi 10 point falanda combata verilmesi gerekir gibi geliyor bana. Gördüğüm kadarıyla lvl 60 a yaklasan rouge lar var talents konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim:) Bide ileriki lvl larda bu aldıgımız skilleri degiştirme imkanımız oluyor mu?[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay EQ2 Sardius Dracus- human- shadowknight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Skill derken talentleri kastediyorsan Rogue Trainerdan Unlearn etme sansın var , ve tabiki bedava deil :)[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Afatsum - NE Hunter - (ASR) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 pekibeyler rogue charlarınmagelerin poly, fear yada stun tarzı buyulerine karşı ne yapmaları gerekir pvp de? henuztam kavrayamadımda mantıgını... bide kaçarak heallanan birine karşı ne yapmalıyım? adamla speed'imiz sanırımaynı oldugu için adam rahatça kaçabiliyor(lagı yoksa :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Roguela adami beklemedigi anda yakaliyip stun ederek oldurmelisiniz.Amaci o classin..[signature][hline]www.gitarci.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 peki bir talenti ullearn edip tekrar duzelterek gerı verme sansın varmı bılgısı olan varmı sanırım 1 altın ıstıyordu ole gormustum yanı talentlerı sıfırlayıp yenıden dagtma sansı varmı?[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 VAr gidip bir rogue trainer'a ı want to unlearne my talents de baştan dağıtırsın butun puanları ama kaç para ısterler lvl'ına göre değişirmi falan bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 var tabiki unlearn ettikce talent point alıyosun haliyle sora istedigine ver ama dedigim gibi biraz masraflı ve talent bası unlearn icin istenen miktar her unlearn ettiginiz talentta biraz daha artıyor.[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Afatsum - NE Hunter - (ASR) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 rouge - fransızca da kırmızı, ruj yani rogue - bizim konumuz =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Penthesilea, 28 Şubat 2005 14:02 tarihinde demiş ki: rouge - fransızca da kırmızı, ruj yani rogue - bizim konumuz =) umm evet pardon heh bu arada 24 saat içinde 2. değişikligi yapamadıgımdan imzam bi müddet ruj olarak kalıcak:P[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay EQ2 Sardius Dracus- human- shadowknight WOW Damodar-Night Elf-Rouge [Bu mesaj Soth tarafından 28 Şubat 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 şunu keşfettim şu an için temp düşünmeye gerek yok:) ne lazımsa onu almalı mesela sprint ihtiyacı hissettim sprint aldım:) sonra bi kac defa mobun yanından gecerken (stealth modda) yakalandım bu nedenle bi sonraki talenti ona göre alacam falan:) en son düşünürüm pvp için daha coook yol var.[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay EQ2 Sardius Dracus- human- shadowknight WOW Damodar-Night Elf-Rouge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 son bişi daha duel wield kullanmaya başladım ancak eskiye nazaran cok miss liyorum nedendir?[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay EQ2 Sardius Dracus- human- shadowknight WOW Damodar-Night Elf-Rouge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: FakeAccount, 28 Şubat 2005 13:22 tarihinde demiş ki: pekibeyler rogue charlarınmagelerin poly, fear yada stun tarzı buyulerine karşı ne yapmaları gerekir pvp de? henuztam kavrayamadımda mantıgını... bide kaçarak heallanan birine karşı ne yapmalıyım? adamla speed'imiz sanırımaynı oldugu için adam rahatça kaçabiliyor(lagı yoksa :P) kaçmaya karşı rogue larda sprint işe yarayabilir. ancak yeniden kullanmak için baya bekliyosun[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay EQ2 Sardius Dracus- human- shadowknight WOW Damodar-Night Elf-Rouge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Post kasmasak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 roguela ilgili aklıma takılan, skilleri aldıkça hangi talenlere, ne sıra ile dağıtayım, yani 20. level olana kadar şuraya, 20-25 arası şu talentlere ver gibi bi önerinizi alabilir miyim Assassination Talents (21 points) Improved Eviscerate - 3/3 points Malice - 5/5 points Ruthlessness - 3/3 points Murder - 2/2 points Relentless Strikes - 1/1 point Lethality - 5/5 points Improved Instant Poison - 1/5 point Cold Blood - 1/1 point Combat Talents (5 points) Improved Sinister Strike - 2/2 points Improved Backstab - 3/3 points Subtlety Talents (25 points) Camouflage - 5/5 points Opportunity - 5/5 points Master of Deception 5/5 Initiative - 5/5 points Improved Ambush - 3/3 points Preparation - 1/1 point Improved Cheap Shot - 1/2 point [signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj MonTezaus tarafından 28 Şubat 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj MonTezaus tarafından 28 Şubat 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Soth, 28 Şubat 2005 14:54 tarihinde demiş ki: son bişi daha duel wield kullanmaya başladım ancak eskiye nazaran cok miss liyorum nedendir? Cunki dual wield ultra über olmasın diye öle ib yöntem bulmuşlar ayrıca off hand'indeki silahin full dmg'ınıda vermezsin zaten ama über rogue talent tree sinde tabıkı her konuda olduğu gibi bu konudada bi cözüm var 5 puanla bu miss durumunu tekrar normale indirgiyebiliyorsun[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar