Normand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ben 60 mb lık seyı ındırdım sonra ko dosyasının ıcıne attım verısıyonuda degıstırdım ama version invalid diyor sitelerındekı 300 mb lık seyıdemı ındırcez acaba bırı anlatırmı bana :([signature][hline]_Jack William_
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Server.inideki versiyonu 1.298 yap, launcheri tekrar aç.
mafya_67 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Banada E-Mailime Şifre chince geldi ne yapcam bilmiom :D
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Hep beraber japonca kursu alalım. Grup halinde kurs alırsak indirim yaparlar belki :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
DReaM_BoY Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: fatihkaraca, 28 Şubat 2005 17:36 tarihinde demiş ki: Hep beraber japonca kursu alalım. Grup halinde kurs alırsak indirim yaparlar belki :-p :-P[signature][hline]Name:DreaM_BoY_ Server:Diez Race :Karus Job :Assasin Level :4x Np :100 onuda para ile aldım Clan ::hrr: Champions :hrr:
Normand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ya patch de yaptı ama bu seferde data/fx.tbl dıyor bune ya[signature][hline]_Jack William_
hellish Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Walla nasıl bi japon serverıysa anlamadım.. girmek için 2 saat kastım anlatılanları yaptım bi mok olmadı.. versiyon invalid diyo.. dosya eksik diyo.. lan anlatılanların da komik yönü var. ip değiştirmeden nasıl bağlanıyonuz lan bu servera .. herşeyi yapıyom patchi de yapıyom.. ip sabit gene knightonlineworld giriyo... ip değiştirmeden girmeyi başaran nadide arkadaşlarımızdan bu konuyu açıklamalarını istiyorum.. dediklerinizi yapınca da servera girilmiyo bu da ayrı güzellik.. tam anlatacak bia rkadaş varsa lütfen bekliyorum.. ana tane tane ve düzgün anlatın lütfen...[signature][hline]†Live Long Heavy Metal†
dolunay Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 300 mb lığı da indirip temiz kurulum yapmalısınız. not farklı bir klasöre kurarsanız usko ya da girebilirsiniz.[signature][hline]Leon_Tr 4x Paper Jpko 3.server Karus
hellish Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 eyw. ben de umudu kestim bu patch işinden başladım yüklemeye :)[signature][hline]†Live Long Heavy Metal†
Öne çıkan mesajlar