Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japon Sunucusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben 60 mb lık seyı ındırdım sonra ko dosyasının ıcıne attım verısıyonuda degıstırdım ama version invalid diyor sitelerındekı 300 mb lık seyıdemı ındırcez acaba bırı anlatırmı bana :([signature][hline]_Jack William_
Mesaj tarihi:
Hep beraber japonca kursu alalım.
Grup halinde kurs alırsak indirim yaparlar belki :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

Nick : PaperQueen
Clan : The_Others
Server : Ares

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Mesaj tarihi:
said:
fatihkaraca, 28 Şubat 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
Hep beraber japonca kursu alalım.
Grup halinde kurs alırsak indirim yaparlar belki :-p

:-P[signature][hline]Name:DreaM_BoY_
Server:Diez
Race :Karus
Job :Assasin
Level :4x
Np :100 onuda para ile aldım
Clan ::hrr: Champions :hrr:
Mesaj tarihi:
Walla nasıl bi japon serverıysa anlamadım.. girmek için 2 saat kastım anlatılanları yaptım bi mok olmadı.. versiyon invalid diyo.. dosya eksik diyo.. lan anlatılanların da komik yönü var. ip değiştirmeden nasıl bağlanıyonuz lan bu servera .. herşeyi yapıyom patchi de yapıyom.. ip sabit gene knightonlineworld giriyo... ip değiştirmeden girmeyi başaran nadide arkadaşlarımızdan bu konuyu açıklamalarını istiyorum.. dediklerinizi yapınca da servera girilmiyo bu da ayrı güzellik.. tam anlatacak bia rkadaş varsa lütfen bekliyorum.. ana tane tane ve düzgün anlatın lütfen...[signature][hline]†Live Long Heavy Metal†
Mesaj tarihi:
300 mb lığı da indirip temiz kurulum yapmalısınız.

not farklı bir klasöre kurarsanız usko ya da girebilirsiniz.[signature][hline]Leon_Tr
4x Paper
Jpko 3.server
Karus
  • Yeni Oluştur...