Numb Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 madem her türlü elestiriye aciksin. olmamis bu hocam.[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: Numb, 28 Şubat 2005 02:05 tarihinde demiş ki: madem her türlü elestiriye aciksin. olmamis bu hocam. bu pek elestiri olmamis, daha cok yargilama olmus. elestiri demek, begenmedigin yonlerini anlatmak, duzelttirmeye calismak degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 adam "her türlüsüne" acikmis naapalim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 demirbilek eger kelime oyunu yapacaksan adam da ben elestri yapıyorum dememis.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Kelime oyunuyla ne alakası var sadece olmamış demek bir eleştri değildir ki. ek:Tamam olmamış olabilir fakat "olmamış" demenin bir anlamı yok o zaman hiç mesaj atmayın... Neden olmamış,neresi olmamış bunları söyleyin ki bizde dikkat edelim. [signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 28 Şubat 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 sen beni yanlıs anladın ben numbın davranısını desteklemedim. sadece demirbilegin yaptıgı laf ebeligini yerdim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 demirbilek ne kelime oyunu yapmış ne de kötü birşey söylemiş. adam direk bir şekilde bu eleştiri değildir demiş anlatmış. yanlış nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 numbın madem her elestriye acıksın lafını ben elestri yapıyorum olarak almıs ve bu bir elestri degil yargılama olmus demis sonra elestriyi acıklamıs. dusunun ki numb orada olmamıs bu hocam diyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar