Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Time"

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Soldaki sayıların bacground'ı resimin geneline göre cok keskin bembeyaz o kadar kontrasta gerek yok, kullandığın saat uygun değil insan oraya daha felsefik bi saat bekliyo casio falan gitmiyo yani oraya en azından duvar saati koysaydın, veya dedende falan varsa bişeyli saatlerden koysaydın (ismini unuttum gunlerdir wow oynuyorum ona ver zincirli cebe konuluyoya) Saatin konumu gözden geçirebilirsin.

bide "Altay"a gölge yapmasaydın birak resimle bütünleşsin ikinci bi yüzey cok dikkat cekiyo.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

harfleri birbirinden ayirsan.. tabii kelime oldugu anlasilacak sekilde.. daha güzel olabilir bence.. girdab biraz daha belirgin olabilir.. saat konusunda saat üstünde biraz daha calisirsan ne bilim hani yelkovani akrep'ide cekse icine o girdap saatede açı ersen (açılı bi cep saati bulursun nette cok vardi)[signature][hline]
"All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner

Deviant
Sosyal ağlarda paylaş

girdaba giren yazıları çoğaltırsan, yani 10 100 1000 sözcükle kaos yaratırsan, saat sayısını arttırırsan(mümkünse farklı türlerde işte bir dijital bir kum saaati bir ondan falan filan) ve o 12 13 14den kurtulursan hoş olur.
bence:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

Photoshop'da filter > render > clouds'u basmissin arka plana direk, seni gidi seniii eheheh ;)

Bence bulutlarda girdaba giriyo gibi yapsan daha hos durabilir, sanirim swirl filtresi veya o civardaki filtrelerle yapabilirsin. Nasil istersen tabiii

Bir de yazilar biraz ciliz duruyor, yani ya daha cok yazi koy ya da daha buyuk mu olabilir bilmiyorum artik, ya motion blur falan yap.

Genel olarak renk dengeleri falan hos, yillardir ingilizce konusan ulkede yasamama ragmen siiri pek anlamadim ilk okuyusta bir de onu soyleyeyim, turkce olsa daha cok hosuma giderdi ama bu benim gorusum tabii, sen istedigini yaparsin gene....

iyi baslamis yani, gelistirirsen iyi bir sonuc cikabilir....
kolay gelsin...
Sosyal ağlarda paylaş

Şarkı sözleri, şiir veya artiz olduğu düşünülen bir takım cümlelerin tasarımın bir yerine çatırr çatır yazılması nedense bende rahatsızlık ve hoşnutsuzluk yaratıyor.. Bir aralar ben de anlatmak istenilen şeyle alakalı bir iki laf atardım resme..

Şimdi artık istenilen şeyi görsel olarak anlatamamanın getirdiği birşey olarak bakıyorum.. Zamanın girdabında yitip giden duyguları anlatmak için resmin bir köşesine saat koyup, içerisine girdap çizip yitip gittiğini düşündüğün antiteleri de "laaaak" diye yazıyla girdabın ortasına koyma olayı benzer bir nedenden dolayı tasarımdan soğuttu beni..

Anlatmak istediğini daha görsel olarak, direk yazarak değil de renk ve şeklen anlatmaya çalışsan daha güzel olurmuydu bilmiyorum ama benim açımdan daha "sanatsal manada uğraş verilmiş" bir çalışma olurdu.

Kullandığın fontlar biraz daha temayla alakalı olabilirmiş. En azından saatin üzerindeki romen rakamlarını andıran birşeyler yazılan yazıların görsel olarak da zamanı çağrıştırmasını sağlayabilirdi.

Görsel olarak dikkat çeken öğelerin bu tür tasarımlarda konumlandırılması ile alakalı şöyle basit ve kullanışlı bir ipucu söylerler genelde.. Çizim alanını eş büyüklükte 4'e ayırdığında, üçünü seçip çarpıcı öğeleri bu üç alana yerleştirip kalanı da gözü meşgul etmeyecek şekilde bırakırsan bakan insanın gözünün resmin her yerine birden veya sadece bir yerine odaklanmasını engelleyip tasarım üzerinde dolaşmasını sağlarsın..

Tasarımda öğelerin hiçbiri diğerlerinden sıyrılıp alakasız bir yere gitmemiş.. Bu tarz çalışmalarda, bazı arkadaşlar ,bütüne uysun veya uymasın, tekil olarak güzel buldukları birşeyi konduruyorlar gereksiz yere.. Bu açıdan başarılı buldum..

Şahsi fikirlerim bunlardır.. İyi çalışmalar dilerim..[signature][hline] Deus Ex Machina
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...