Sensible Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Kompozisyon gibi bişey yapmaya çalıştım... Her türlü eleştriye açığım :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - LancelotCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crimS0n Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 girdaba giren yazıları sewdim onun dışında pek beenmedim[signature][hline]Evil thoughts is creeping through my mind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Soldaki sayıların bacground'ı resimin geneline göre cok keskin bembeyaz o kadar kontrasta gerek yok, kullandığın saat uygun değil insan oraya daha felsefik bi saat bekliyo casio falan gitmiyo yani oraya en azından duvar saati koysaydın, veya dedende falan varsa bişeyli saatlerden koysaydın (ismini unuttum gunlerdir wow oynuyorum ona ver zincirli cebe konuluyoya) Saatin konumu gözden geçirebilirsin. bide "Altay"a gölge yapmasaydın birak resimle bütünleşsin ikinci bi yüzey cok dikkat cekiyo.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 12 13 14 alakasız kacmıs bir de saatteki maxell yazsını silsen iyi olur. font olarak konuya uygun bir font secememissin. zaten tema klasik iyi islemen lazım bence.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Sağolun yorumlar için. Açıkçası pek uğraşmadım ehe :) Ama girdap fikri iyi değil mi?[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 dedigim gibi guzel islersen cok guzel olucak o girdap. 3dmax biliyodun sanırım. 3 boyut katabilirsen bir girdaba gayet iyi olur. ps katabiliyosan yine guzel olur sana kalmıs.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 harfleri birbirinden ayirsan.. tabii kelime oldugu anlasilacak sekilde.. daha güzel olabilir bence.. girdab biraz daha belirgin olabilir.. saat konusunda saat üstünde biraz daha calisirsan ne bilim hani yelkovani akrep'ide cekse icine o girdap saatede açı ersen (açılı bi cep saati bulursun nette cok vardi)[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 oha farklı bir resim koymussun ama altta editlendi yazmıyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Hosta aynı ad altinda yeni resim koymuştur[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 saatş ve yazıyı değiştirdim[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 not even me ddikten sonra uc nokta guzel durur bence.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 girdaba giren yazıları çoğaltırsan, yani 10 100 1000 sözcükle kaos yaratırsan, saat sayısını arttırırsan(mümkünse farklı türlerde işte bir dijital bir kum saaati bir ondan falan filan) ve o 12 13 14den kurtulursan hoş olur. bence:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Ahada 1 adım daha. Busefer 800*600[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - LancelotCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 hmm. eheh belki kızıcaksın ama o sol kosedeki saat olmadan daha iyiydi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Photoshop'da filter > render > clouds'u basmissin arka plana direk, seni gidi seniii eheheh ;) Bence bulutlarda girdaba giriyo gibi yapsan daha hos durabilir, sanirim swirl filtresi veya o civardaki filtrelerle yapabilirsin. Nasil istersen tabiii Bir de yazilar biraz ciliz duruyor, yani ya daha cok yazi koy ya da daha buyuk mu olabilir bilmiyorum artik, ya motion blur falan yap. Genel olarak renk dengeleri falan hos, yillardir ingilizce konusan ulkede yasamama ragmen siiri pek anlamadim ilk okuyusta bir de onu soyleyeyim, turkce olsa daha cok hosuma giderdi ama bu benim gorusum tabii, sen istedigini yaparsin gene.... iyi baslamis yani, gelistirirsen iyi bir sonuc cikabilir.... kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 soyle bisi yapmıstım zamanında. resimdeki gibi ripple ve bulutlar icin de twirl kullanarak emilim olayını yapabilirsin. ripple sana kalmıs tabii.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 ripple ve kara bulutlar biraz karamsar bir efekt yaratmis bence, bir oncekindeki yumusak ton daha uygun gibi. ama dedigim gibi clouds filtresini oldugu gibi birakma bence de, sanki girdaba giriyormus gibi nasil olur? bir de yazilar konusu yazmistim zaten yukarda.... kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 harfleri siyah değil de gri -istersen koyu tonda bi gri de olabilir- tonlarda yaparsan o kadar öne çıkmazlar.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 demirbilekcim ben sadece ornek vermek icin gosterdim al bunu cple demedim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 tamam dostum kizma, ben de seni kIl ediyorum di mi hep, kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Demirbilek;çok sağlam ingilizceme rağmen o sözleri bende biraz zor anlaşılır buluyorum ama sözleri ben yazmadım :) Megadeth - Time:The beginning ;)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 şarkı harikadır. yorumum budur :)[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Şarkıyı senin yayından gördüm zaten :D Megadeth dinlerim ama bilmiyodum bu şarkıyı süpermiş[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Şarkı sözleri, şiir veya artiz olduğu düşünülen bir takım cümlelerin tasarımın bir yerine çatırr çatır yazılması nedense bende rahatsızlık ve hoşnutsuzluk yaratıyor.. Bir aralar ben de anlatmak istenilen şeyle alakalı bir iki laf atardım resme.. Şimdi artık istenilen şeyi görsel olarak anlatamamanın getirdiği birşey olarak bakıyorum.. Zamanın girdabında yitip giden duyguları anlatmak için resmin bir köşesine saat koyup, içerisine girdap çizip yitip gittiğini düşündüğün antiteleri de "laaaak" diye yazıyla girdabın ortasına koyma olayı benzer bir nedenden dolayı tasarımdan soğuttu beni.. Anlatmak istediğini daha görsel olarak, direk yazarak değil de renk ve şeklen anlatmaya çalışsan daha güzel olurmuydu bilmiyorum ama benim açımdan daha "sanatsal manada uğraş verilmiş" bir çalışma olurdu. Kullandığın fontlar biraz daha temayla alakalı olabilirmiş. En azından saatin üzerindeki romen rakamlarını andıran birşeyler yazılan yazıların görsel olarak da zamanı çağrıştırmasını sağlayabilirdi. Görsel olarak dikkat çeken öğelerin bu tür tasarımlarda konumlandırılması ile alakalı şöyle basit ve kullanışlı bir ipucu söylerler genelde.. Çizim alanını eş büyüklükte 4'e ayırdığında, üçünü seçip çarpıcı öğeleri bu üç alana yerleştirip kalanı da gözü meşgul etmeyecek şekilde bırakırsan bakan insanın gözünün resmin her yerine birden veya sadece bir yerine odaklanmasını engelleyip tasarım üzerinde dolaşmasını sağlarsın.. Tasarımda öğelerin hiçbiri diğerlerinden sıyrılıp alakasız bir yere gitmemiş.. Bu tarz çalışmalarda, bazı arkadaşlar ,bütüne uysun veya uymasın, tekil olarak güzel buldukları birşeyi konduruyorlar gereksiz yere.. Bu açıdan başarılı buldum.. Şahsi fikirlerim bunlardır.. İyi çalışmalar dilerim..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar