akinnika Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Merhaba Arkadaşlar, Bu kart ile ilgili bir sorum olacaktı: Rakip benim kontrolümdeki Sensei's Divining Top'a "Destroy Target Artifact" attığında, ben Sensei's Divining Top'u tapleyip bir kart çekersem, Sensei's Divining Top Graveyard'a mı gider? Yoksa metinde belirttiği gibi kart çekildikten sonra benim kütüphanemin üstüne mi gider? Cevaplarınız için teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multani Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Kütüphanenin üstüne gider. Olay söyle: 1-) Rakip (örnek) Oxidize oynar. 2-) Sen Sensei'in özelligini kullanirsin. Stack'te tersinden resolve edilir. 1-) Sensei'in ability'si etkisini gösterir. 2-) Rakibin Oxidize'i fizzle olur (yani,target olmadigi icin etkisiz kalir.)[signature][hline]"These tears we cry Are falling rain For all the lies you told us The hurt, the blame! And we will weep to be so alone We are lost We can never go home" -Gollum's Song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 peki senseinin tap lanmesine response disenchant atılırsa noolur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multani Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Oynanma Sirasi: 1-) Rakip Sensei'e Oxidize atar. 2-) Sensei Tap edilir (ability'si icin). 3-) Rakip Disenchant atar. Stack su sekilde olur: Oxidize Resolve edilme sirasi su sekilde: 1-) Disenchant etkisini gösterir ve Sensei gider. 2-) Sensei'de etkisini gösterir (etkisi stackte bir defa...), yani Kart cekersiniz. Fakat kendisi ortalikta olmadigi icin, Libary'nin üstüne koymassiniz. Grave'de kalir. 3-) Oxidize fizzle olur...[signature][hline]"These tears we cry Are falling rain For all the lies you told us The hurt, the blame! And we will weep to be so alone We are lost We can never go home" -Gollum's Song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardethamblecrown Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 yanlız burda açık olmayan konu senseinin textinde top of library olması için illa da oyunda olması gerekmemesi ama errata filan gelmiştir onu bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar