Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diez deki karus lara sesleniyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hiç bişi anlamadım?

cevap veriyom : değ şıhkkı
:-?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

Nick : PaperQueen
Clan : The_Others
Server : Ares

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Mesaj tarihi:
benm de sacmalama saatim geldi ish cıkıshı yaklashtı ya ondan sanırım. bir master bir master a gel beraber lunar wor da master dukkanı acalım demish.
bol master lı gunler[signature][hline]ottoman_prince(co-leader)
OTTOMAN_EMPIRE
level:5x
Ares
Moradon serbest piyasa broker ı
Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi
i love this game!
i am waitin in the shadows to kill u

[Bu mesaj mrproblem tarafından 28 Şubat 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
mage için sınır 62 bütün magelerin ortak duygusu budur 60 mage yarramaz 62 siler süpürü onun için[signature][hline]name:undertakeres
lvl:60 a az kaldı
np:0+ göremedim daha sawasta kazaan cz de yat
clan:New_Order pelerinli (mavi)
server:d1 d2 few day da gelcek ay oldu

Mesaj tarihi:
ezik level 60 lar cz ye girmekten korktukları için eslantta takılıolar. eslantta exp alabilecekleri tek yerde harpyler...

Not : sözüm tüm level 60 lara değil. sağlam ve ünlü clanlara. hani "bizim bilmemkaçbin np miz vaaar" diyen clanlar varya.. onlara işte sözüm..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Mesaj tarihi:
LOL :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur.

• Yeni Oluştur...