__UnNaMeD__ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 size soruyorum bir savaşta tek bir 60 master mi daha iyi 100 lerce mi 60 master iyi
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 diezde deilim ama ??????????????[signature][hline]Nation :EL Morad Server :Ares NicK :BuRiAL_TR CLaN :TnT LvL :6x Blade Master Warior
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 hiç bişi anlamadım? cevap veriyom : değ şıhkkı :-?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 soruyu tekrar alabilir miyim acaba?[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 benm de sacmalama saatim geldi ish cıkıshı yaklashtı ya ondan sanırım. bir master bir master a gel beraber lunar wor da master dukkanı acalım demish. bol master lı gunler[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u [Bu mesaj mrproblem tarafından 28 Şubat 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: __UnNaMeD__, 28 Şubat 2005 17:39 tarihinde demiş ki: size soruyorum bir savaşta tek bir 60 master mi daha iyi 100 lerce mi 60 master iyi tamam.[signature][hline]Aliko the Animal Tamer Draconiac the Necro-Mage Nike the Tailor ® (Just Do It :p) Exp Barbed & Horned Set & Recall Satan Vendorumuz Destard Girişinin Sağ Tarafında Açılmıştır
__UnNaMeD__ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 yani harpylerde artık 60 lvl üstü insan görmek istemiyorum bıraksınlar da diğer insanlar lvl kassın onlar da 60 olsun savaşta onlar da 60 lık alanı çaksın
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 herkes ister.ama herkes harpye giremez :-P[signature][hline]Aliko the Animal Tamer Draconiac the Necro-Mage Nike the Tailor ® (Just Do It :p) Exp Barbed & Horned Set & Recall Satan Vendorumuz Destard Girişinin Sağ Tarafında Açılmıştır
__UnNaMeD__ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 neden giremesin ki onlar kesemez mi harpy
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 mage için sınır 62 bütün magelerin ortak duygusu budur 60 mage yarramaz 62 siler süpürü onun için[signature][hline]name:undertakeres lvl:60 a az kaldı np:0+ göremedim daha sawasta kazaan cz de yat clan:New_Order pelerinli (mavi) server:d1 d2 few day da gelcek ay oldu
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ezik level 60 lar cz ye girmekten korktukları için eslantta takılıolar. eslantta exp alabilecekleri tek yerde harpyler... Not : sözüm tüm level 60 lara değil. sağlam ve ünlü clanlara. hani "bizim bilmemkaçbin np miz vaaar" diyen clanlar varya.. onlara işte sözüm..[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bir kızı bin kisi ister bi kisi alır.harpy partisine entegre et bu atasozunu ne kadar da bagdashtı
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 LOL :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
__UnNaMeD__ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 areste hep insanlar kazanıyo ama demi neden çünkü orda 60 lvl üstü daha fazla
Öne çıkan mesajlar