Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

para ve XP kasma taktikleri

Any

Öne çıkan mesajlar

Bence para kasma taktiklerinden en rahatı merchatingtir. Yani örneğin ucuza alınan bir itemi pahalıya satıp veya aldığınız bir itemi uprade edip +6 vs. gibi daha pahaliya satabilirsiniz. Tabiki uprade yaparkende riski göze almanız gerek. Zaten bunu yaparken masa başında oturmanızada gerek yok. Sabahtan akşama kadar lvlinizi kasarsiniz, yatma vakti gelince imkanınız varsa merchanti kurup bilgisayarı açık bırakırsınız. Ben böyle yapıyorum şahsen. Sabaha kalktığımda eşyalar satılmış oluyor, bazen "disconnected from server" yazısını gördüğünüzde oluyor. :-)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dentazor, 26 Şubat 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
2.bir öneri bundan sonra geyik yaparsan yanına :D :P bişey koy da biz de bilelim. olayın nerelere vardığını görüyosun.

hea sen buna takıldın yani
bunun açıklamasını nickim hasanmezarciyken yapmıştım yine yapiim , smileyleri gülücükleri eciş bücüşleri sevmiyorum ondan koymuorum yoksa bizde gülüyoruz burda kaskatı yazmıyoruz yazıları. ciddiyetle okumayın benim yazılarımı bundan sonra.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez
lvl 46 assassin - karus -diez
(clan teklifleriniz degerlendirilir)
http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
supersonicmemed, 26 Şubat 2005 03:15 tarihinde demiş ki:
said:
dentazor, 26 Şubat 2005 02:54 tarihinde demiş ki:
2.bir öneri bundan sonra geyik yaparsan yanına :D :P bişey koy da biz de bilelim. olayın nerelere vardığını görüyosun.

hea sen buna takıldın yani
bunun açıklamasını nickim hasanmezarciyken yapmıştım yine yapiim , smileyleri gülücükleri eciş bücüşleri sevmiyorum ondan koymuorum yoksa bizde gülüyoruz burda kaskatı yazmıyoruz yazıları. ciddiyetle okumayın benim yazılarımı bundan sonra.

hmmmmm. işin aslını bilsek biz de ole çıkış yapmazdık. ne diyelim. geçmiş olsun.[signature][hline]Ares - SpiderHack(6x SD Warrior) (Clan w00tabulous)

El Moradian (Hayvanlığın alemi yok :P)
Sosyal ağlarda paylaş

edit: neyse kapatıyorum konuyu tatlıya bagladık sonuçta[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez

[Bu mesaj supersonicmemed tarafından 26 Şubat 2005 03:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben oyuna giremiyorum, şifre hatası veriyor ve msnden bir arkadaşım benim charımı ares2 asgada gördüğünü söylüyor. :-?[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

Nick : PaperQueen
Clan : The_Others
Server : Ares

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 26 Şubat 2005 03:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fatihkaraca, 26 Şubat 2005 03:35 tarihinde demiş ki:
ben oyuna giremiyorum, şifre hatası veriyor ve msnden bir arkadaşım benim charımı ares2 asgada gördüğünü söylüyor. :-?

geçmiş olsun ozmn inşallah hacklenmemişsindir diicemde ark görmüşse yani ne diim bilemiyorum. belki asılı kalmıştır fln?[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez
Sosyal ağlarda paylaş

ortalıkta dolaşıomuş tyonların oralarda.
diğer accountla girip bakcam bi[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Sosyal ağlarda paylaş

hoppala, senin doğum tarihini bilmeden nasıl değiştirecekler ki char ın sifresini. eğer log in failed derse adamı düşürürsün. bi de şifreyi sen değiştirdiysen arasıra bole sacmalıklar yapıyo.
ama asga da görmüşler diyosun. o bambaşka, kesin bi bit yeniği var bu işte. halledersin inşallah.[signature][hline]Ares - SpiderHack(6x SD Warrior) (Clan w00tabulous)

El Moradian (Hayvanlığın alemi yok :P)
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış alarm :hmm:

uykum açıldı ya. uyku muyku kalmadı. resmen 3 buçuk attım. :hmm:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

Sosyal ağlarda paylaş

ya, sadece oyun olarak değil, genel olarak hiç bir yerde kullanıcı hesabı çalmak bu kadar kolay olamaz.

...................

cinler geldi yine gece gece. ben kaçayım. zaten sağlam bi şok yaşadım :([signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

Sosyal ağlarda paylaş

bu clanda olmasam varya, bu oyunu çoktan bırakmıştım..
oyunu çok rahat bırakırımda, clandaki arkadaşlarımı bırakamıyorum.. :hmm:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 26 Şubat 2005 03:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kafeinli kahve asıl direk gözler parlıyo saat 11 de yatıcaktım sözde bi 5 saattir kahve içiyorum evin içinde koşucam nerdeyse bide ısıtıyo bünyeyi[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...