Any Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ee madem biraz oynadık tecrubeleri paylaşalım bari; XP için; *lvl 40-51 arası(party yaparak) eslant DTS-ashknight-deru(harpy en iyisi bulursanız kacırmayın) *lvl 51-60 arası (party yaparak) apos ve DTS(mumkunse aoe) *lvl 60 ustu (party+solo) -cz golem(solo en yuksek xp yi veriyor 2kişi olunca xp dusuyor)- cz troll(eslant harpyden daha cok xp veriyor) -eslant DTS 2 kişilik party priest+worior yada priest+assasin(ben 1 saatte 2mil xp yapabiliyorum) MONEY; *lvl30-60 arası sadece abbys *lvl60 ustu (ozellikle worrior ve assasinler) CZ golem ve cz mostrodon(yaklasık 3 mostrodon da bir blood of glypdotont duyor direk NPC ye satınca 25k verir siz bunu premium kullanan bir arkadasınıza verin o satınca 37.5k---1 satte yaklasık 4m para yapabilirsiniz) *magelerin zaten para sorunu yok sanırım (AOE) onlar icinde en iyisi CZ Dark Mare priestler lvl 60 ustu melee ile her yere gidebilirler ben abyss21kat fallen angel bile yaptım 1 priestle lvl61 iken ancak zor .. 19.kat ghost worrior da yapılabilinir transformation scroll ve +9 item dusme olasılıgı var(benim+9dex kupe buradan) piana(breth) haunga worrior 3 tanede bir talisman dusuyor 100k dan satılıyor[signature][hline]ANY Ares/W00tabulous lvl62/assasin weapons: dual mirage+7 armors :chittin +7/12 set(pad and pould) rouge earring/+9dex earring elf belt black dragon neckless dual kekuri rings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 duzeltme:abbys 20. kat scroll satısının yapıldıı mekan abbys 19 fallen angel abbys 18 reaper abbys 17 ghost warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Any Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 eet dogru yav :)[signature][hline]ANY Ares/W00tabulous lvl62/assasin weapons: dual mirage+7 armors :chittin +7/12 set(pad and pould) rouge earring/+9dex earring elf belt black dragon neckless dual kekuri rings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bayaa biliyomuşsun sen valla mostrodon nedir onu bi sorim? mastadon mu yoksa[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 isimler yanlış olabilir, ama söyledikleri genelde doğru. :tup:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. Nick : PaperQueen Clan : The_Others Server : Ares [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 bir eksigitamamliim premium membership i olanlar blood of gly den 37.5k alıyorlar olmayanlarsa 25k alıyorlar.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Hayır abi ne alakası var, Premium uyeler blood of gyplo yu 37.5k dan satıyo digeri 25 k :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 tamam lan işte biz ne dedik[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Sen Alıyorlar dedin :)[signature][hline]§ª§ Site Yapim Asamasinda Knight Online §ª§ // Mail: [email protected] // MSN[b] Nick: KuardoN // Server:JpKO 3 // Clan:Epucurean // LvL:5x AsssiaN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pot Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 eheueh tartışmaya bak[signature][hline]orc level 61 herşey +7 np 30k Günlük 200k maaş alıyor clanı bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 harbi hea alıyolar yazmışız neyse anladınız siz anladınız[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Yok ben memedin alıyorlar demesine soylemedım onu. Adam zaten soylemis,sen bende onu eklıyım diyince,bende bidaha soledım.aslında espriydi ama tabi neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Any Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 buzkirpisi slm naber senin char banlanmıstı sanırım şimdi ne ile oynuyorsun?[signature][hline]ANY Ares/W00tabulous lvl62/assasin weapons: dual mirage+7 armors :chittin +7/12 set(pad and pould) rouge earring/+9dex earring elf belt black dragon neckless dual kekuri rings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dentazor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: supersonicmemed, 25 Şubat 2005 14:57 tarihinde demiş ki: bayaa biliyomuşsun sen valla mostrodon nedir onu bi sorim? mastadon mu yoksa kelimelere takılıp insanı küçük düşürmeye çalışmak ne kadar kolay... hatta terbiyesizce ve aşağılık bi davranış. tam küçük beyinlere göre, yakışanı yapmışsın tebrikler!!![signature][hline]Ares - SpiderHack(6x SD Warrior) (Clan w00tabulous) All El Moradian (Hayvanlığın alemi yok :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Any Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 ya zaten ben tartışmak, yada daha iyi biliyorum diye yazmak niyetinde degilim sadece bildiklerimi paylaşmak istiyorum *boru değil 62 olana kadar epeyce bişeyler ogrendik,[signature][hline]ANY Ares/W00tabulous lvl62/assasin weapons: dual mirage+7 armors :chittin +7/12 set(pad and pould) rouge earring/+9dex earring elf belt black dragon neckless dual kekuri rings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NosFFeratu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Yap demişsinde öle kolay bişi mi bunnarı yapmak ? Yada 51 den sonra dts dedin ? nerde bunun harpy si ? asılş 45 den 60 a kadar sırf harpy yapılır ice mage direk 45 den sonra harpylere girer Diğer charlar da harpy e giremiyosa apos ile idare eder[signature][hline]-Hadi samma kesioz... -Hadi. -Hadi. -Hadi. -Kutu nerde ?!? -Abi adam tek başına daldıı icin, kesti, kutuda ona çıktı... -...! OmG WTF?!? *eslanda bi gece* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 any fiyatları harbiden yazmış dikkatsizce okumuşum kusura bakmasın ayrıca ; said: dentazor, 25 Şubat 2005 22:49 tarihinde demiş ki: said: supersonicmemed, 25 Şubat 2005 14:57 tarihinde demiş ki: bayaa biliyomuşsun sen valla mostrodon nedir onu bi sorim? mastadon mu yoksa kelimelere takılıp insanı küçük düşürmeye çalışmak ne kadar kolay... hatta terbiyesizce ve aşağılık bi davranış. tam küçük beyinlere göre, yakışanı yapmışsın tebrikler!!! dış kapının mandalı sana cvp fln vermicektimde hadi verim bari ; yazıları geyik olsun diye yazıyorum kimseyi aşşagılamak gibi bir niyetim yok sadece takılırım bazılarına kaldırabiliceklerini düşündügüm zaman ota böcege atlama onun için seni enterese eden bir durum yok kaldı ki adamı küçük düşürmeye çalışsam bile senin amacını aşan aşşagılamalar yapman seni sadece küçük düşürüyor bunuda dar görüşlü , samimiyetsiz, komplexli karakterine veriyorum o laflarınıda ve aynen geri iade ediyorum.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG [Bu mesaj supersonicmemed tarafından 26 Şubat 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gront Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 guzel olmus any .. bi de dts nedir aoe nedir bunlari da aciklarsaniz sewaba gecer walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: gront, 26 Şubat 2005 00:09 tarihinde demiş ki: guzel olmus any .. bi de dts nedir aoe nedir bunlari da aciklarsaniz sewaba gecer walla :) dts = dragon tooth skeleton(ash knight ın bi beden büyügü.) aoe nin tam karşılıgını bilmiyorum ama illaki bi karşılık istiyorsan all of 'em diyip geçersin zaten aoe diyenlerin %90 ı açılımını bilmez. aoe dedigimiz olay birden çok yaratıgı aynı anda öldürmek oluyor. hani magelerin blizzard , inferno, burst ,nova türü mass büyüleri var ya onlarla işte.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hexxhexaben Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 arkadaşlar aoe nin açılımını da ben yazıyım o zaman aoe : area of effect gerçi alakasız gibi gelicek ama aslında mantıksızda kullanım olarak ama adamlar öyle tutturmuşlar gidio işte... eğer yanlışım varsa düzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 çok güzel sallamışım ama hea bidaha baktımda all of 'em eyvah eyvah felaket yaratıcılık potansiyeli olan biriyle konuşuyorsunuz degerimi bilin.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dentazor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: supersonicmemed, 26 Şubat 2005 00:08 tarihinde demiş ki: any fiyatları harbiden yazmış dikkatsizce okumuşum kusura bakmasın ayrıca ; said: dentazor, 25 Şubat 2005 22:49 tarihinde demiş ki: said: supersonicmemed, 25 Şubat 2005 14:57 tarihinde demiş ki: bayaa biliyomuşsun sen valla mostrodon nedir onu bi sorim? mastadon mu yoksa kelimelere takılıp insanı küçük düşürmeye çalışmak ne kadar kolay... hatta terbiyesizce ve aşağılık bi davranış. tam küçük beyinlere göre, yakışanı yapmışsın tebrikler!!! dış kapının mandalı sana cvp fln vermicektimde hadi verim bari ; yazıları geyik olsun diye yazıyorum kimseyi aşşagılamak gibi bir niyetim yok sadece takılırım bazılarına kaldırabiliceklerini düşündügüm zaman ota böcege atlama onun için seni enterese eden bir durum yok kaldı ki adamı küçük düşürmeye çalışsam bile senin amacını aşan aşşagılamalar yapman seni sadece küçük düşürüyor bunuda dar görüşlü , samimiyetsiz, komplexli karakterine veriyorum o laflarınıda ve aynen geri iade ediyorum. sen benim abime laf sokmaya çalışırsan ben atlarım ota boka. dış kapının dış mandalıymış. ayrıca lafı sokup soora da geyik diyerek kaçmak da güzelmiş. bi tebrik daha. orda 3 char wardı. silmeyi unutmuşum. eski topiclere bak. alla alla. bak işte gene aynı şeyi yaptı. karakter meselesi tabi fazla irdelememek lasım.[signature][hline]Ares - SpiderHack(6x SD Warrior) (Clan w00tabulous) All El Moradian (Hayvanlığın alemi yok :P) [Bu mesaj dentazor tarafından 26 Şubat 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bak genç 1.si abin aciz mi ? kendini savunamayacak durumda mı? sana mı kaldı savunmak? 2.si any e söyledigim harbidende geyiktir eski yazılarımada bakarsan çok görürsün o tür şeyleri sana girenler laf sokma oluyor any e söylediklerim degil. 3.sü bak yine aynı şeyi yaptı fln demişsin kuyruk acın var galiba senin benimle kişisel bir problemin fln varsa özelden tartışırsın burda reklam yapmana gerek yok ,adresimi bile esirgemem [ignature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG [Bu mesaj supersonicmemed tarafından 26 Şubat 2005 02:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dentazor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ya buralar karıştı. annayamadım. bak genç 1.si abin aciz mi ? kendini savunamayacak durumda mı? sana mı kaldı savunmak? 2.si any e söyledigim harbidende geyiktir eski yazılarımada bakarsan çok görürsün o tür şeyleri sana girenler laf sokma oluyor any e söylediklerim degil. 3.sü bak yine aynı şeyi yaptı fln demişsin kuyruk acın var galiba senin benimle kişisel bir problemin fln varsa özelden tartışırsın burda reklam yapmana gerek yok ,adresimi bile esirgemem ilk mesajımdan sonra baktım değiştirmişsin bende değiştireyim. 1. o an abim yoktu. ben mesajı görünce dellendim. insanlara yardımcı olmak isteyen birine karşı böyle bir tavır görünce tepkimi koydum. 2.bir öneri bundan sonra geyik yaparsan yanına :D :P bişey koy da biz de bilelim. olayın nerelere vardığını görüyosun. 3. reklam yapmaya gerek duysam ben de senin gibi özele gel, yok adres esirgemem falan derdim. anlamsız şeyler bunlar. bir de "bak genç" falan hitaplar olmuyo. benim kim, ne, neci, nasıl biri olduğumu bilmeden yakıştırmalar yapmazsan sevinirim. [signature][hline]Ares - SpiderHack(6x SD Warrior) (Clan w00tabulous) El Moradian (Hayvanlığın alemi yok :P) [Bu mesaj dentazor tarafından 26 Şubat 2005 02:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj dentazor tarafından 26 Şubat 2005 03:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj dentazor tarafından 26 Şubat 2005 03:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 klavye delikanlılıgı fln demişsinde hala özelimde adresimi soran bir msg göremiyorum. not:abin senden sonra msg atmış zaten postu görmemesine imkan yok.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar