Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: nedanko, 27 Şubat 2005 21:45 tarihinde demiş ki: @abandoned:peki kaça geçeceksin sen? edik : ok anladım [Bu mesaj Abandoned tarafından 27 Şubat 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 [spo1=50]50dekini minesweeper.htm yaparsan doğru yola gideceksin.[/spo][signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 27 Şubat 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 tamam 48 e geçildi[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... [Bu mesaj harvester tarafından 27 Şubat 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 harvester özledik seni be abijim nerdesin sen[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Çözülmüş [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 27 Şubat 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 26 ya kadar kendim geldim ama artık dayanamıorum napacaz 26 da[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ya da vazgeçtim ya söylemeyin bırakıyorum ben.çok zamanımı yiyo bu saçmalık bunla uğraşacağıma ders çalışsam prof olurdum be!![signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 48 e geçtik ama ben sıkıldım yoruldum. 48 kolay gibi genetik filan. ama uğraşmıycam yeter bu kadar :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 fırtına ceapları spoiler içinde verirsen iyi olur.. birde benim sorduklarıma açıklarsan sev inirim. ben 51 e geçtimde spoiler içinde ver.. edik:51 in cevabını istemiyom. sorduğum zaman spoiler içinde olursa sevinirim.. [signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 27 Şubat 2005 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 euheuh 48 iyi bile nerden buluyonuz abicim kaynak laramı bakıyonuz sadece ?[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 biri 57 nin linkini verebilirmi acaba ?[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ya ben lvl 4 te (true yaptıktan sonra) yatak war bi kure war google a giden. ısık war. ws. pass soruo fln da. mors demissiniz. early death i nerden nası mors olduunu anladınız ws biri söylesin hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 simdiye kadar size en zor gelen hangisi? arada ben 48deyim, beklemedeyim su an :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] nedanko, 05 Şubat 2005 00:24 tarihinde demiş ki: ..doğramacı değilki herif, öğretmen öğretmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 mors alfabesi var masada[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Sly-One, 27 Şubat 2005 22:22 tarihinde demiş ki: ya ben lvl 4 te (true yaptıktan sonra) yatak war bi kure war google a giden. ısık war. ws. pass soruo fln da. mors demissiniz. early death i nerden nası mors olduunu anladınız ws biri söylesin hehe. evet bende onu merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 google de o karakterler aranmıs ve mors alfabesi cıkmıs ordada mosr alfabesinin bir lik i verilmiş olması lazım :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yok abi masanın üstünde tıklanıcak mesaj weren ws. bişi[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Buradan buradan çevir onu[signature][hline] edit: yanlış vermişim düzelttim.. [Bu mesaj nedanko tarafından 27 Şubat 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 sorun şu ki morslu bi yazı çıkması için nereye bakıcam basıcam onu bulamadım ben[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 çekmecenin oraya bak.. orada görecen çizgler ve noktalar..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 allah kahretsin ışık yansıyo monitörden gözükmez tabi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Yeni başlayanlara öneriler: mutlaka google kullanın.. sayfanın source'una bakın title resim ismi ve diğer ara notlara çok dikkat edin.. resmin negatifini alın.. resmi çevirin kesin yapıştırın.. reim isimleri ilginç ise.. örneğin nedankoa.jpg ise nedankob.jpg olabilir test edin. resimde veya gördüğünüz herhangi bir yerdeki ipucu kelimeleri, jpg htm zip diye deneyin.. resimde şişe varsa bottle.htm bottle.jpg deneyin.. ileriki bölümlerde yanıltıcı çok şey var daha dikkatli olun 40 dan sonra hele..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yok abi hangi piskopat hazırlamış bunu ya, gitarlı bölümü de görünce direk bıraktım. ki gitarlı bölüm 8., 40 bile diil. ama çözünce hissettiin duygu müthiş tabi. ama çok zevkli, kabul etmek lazım. fbi dan hissettim kendimi bi an, sıradaki bölümü görünce geçti ama :D[signature][hline]Éärenwén the Nightwalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 sen o bölümlerde kendini fbi hissettiysen 40lara gelene kadar elinde tabancayla çıkarsın o zaman :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ben zaten şu 52 yi çözemessem intihar edicem.. yaf aklımada 50 tane şey geliyo ama hepsi kastıran. 10 tane falan ülke işaretlenmiş.. bütün ülke isimlerini yazıcam ters çevirip yazıcam nok nokta birleştiricem şekile bakıcam falan. offf çok yoruldum..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar