horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 annıyorum da ben bahtsızım galiba. veya sığ düşünüyorum :P kendime güvenimi yitiricem bu şey yüzünden. screen28 denedim lann... şimdi 29 denedim oldu saçmaymış ama...[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yaf nie saçma 26. bölmün urlsinde 28. bölümü çalışıon bi sonraki bölüm 29 olacak tabiii.. 29'da yine bişiler yanlış..[signature][hline] [Bu mesaj nedanko tarafından 27 Şubat 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hey yarabbim. evet.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bişeyi doğru düzgün kendim bulamadım. Buldum aslında da yine kopya istiyom 21.Şu renk yazan bölüm.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf [Bu mesaj Abandoned tarafından 27 Şubat 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Pronu notpron yapin gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Abandoned, 27 Şubat 2005 18:59 tarihinde demiş ki: Bişeyi doğru düzgün kendim bulamadım. Buldum aslında da yine kopya istiyom 21.Şu renk yazan bölüm. 21. bölüm en zor bölümlerden biri.. saatlerce uğraştım.. renklere url bilmemneye hepsine dikkat..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 right in the creators face... hmm..[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bi an acaba watermark mı var resimde diye düşündüm de fazla düşünmüşüm galiba :P[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 [spo1=30. bölüme ipuçları]bu puzlle ın yaratıcısı.. biraz bu uzlle bağımsız düşünmen gerekiyo.. yaratıcısının resmi yine herzamanki gibi source kodları inceliyoruz.. yaratıcısının resmii unutma.. source kodlarda resmin ismi falan..[/spo][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 harika tamam yoyoyo30 da... oyy.. vaz mı geçsem ne yapsam nefret ettim.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 81e kadar yolu var.[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Yolu varda ben pes edicem şu 44 yüzünden..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 resmin ismi white. başlık the fake trapped him. url again. sourcedaki sıradışı şey [signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Yoyoyo! Horace, ana sayfaya git, /den sonrasini sil yani, orda team var ona tikla, ordaki ilk kisinin resmini urlye tasiyip sondaki myi b yap. Davidm mi ney olacak tam hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bi link versenizde hep beraber gitsek.. 9da bıraktım kasılmaz şimdi 30lara kadar.[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 [spo1=30. un çözümü]Yaratıcısnın resmi diyor. Bunu nerde bulabilirz? Anasayfaya bakmalı.. http://deathball.net/ orada team diye bir link var.. oraya tıklayınca coderi yaratıcısı hedesi hödösü bir herif en yukarda görüyoz. İlk önce bu herife helal olsun diyoruz, sonra işimize devam ediyoruz.. adamın nicki davidm, her zamanki gibi bulduğumuz bilgiyi urlde zip, jpg htm diye deniyoruz. http://deathball.net/notpron/screen30/davidm.htm çıkıyor yeah thats me :D now try to look in my face, where could it be? dont try to photoshop that picture, useless..... diyor.. Hmm demekki resmine bakmamız lazım.. team sayfasında resime tıklıyoruz. Resimin urlsi davidb. Onu davidm olarak değiştiriyoruz herifin nicki davidm olduğu için. that's it..]30. un çözümü[/spo] [Bu mesaj nedanko tarafından 27 Şubat 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 44'u anlatacak bişri var mı pes ettim.. cevabı değil anlatsın..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 44 bulundu.. 45 teyiz[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 oy oy oy nasıl buldunuz anlatın yaf..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 şahsen ben bulmuş bulunmaktayım gurur duyuyorum :D o siyah kareler üste gelcek şelikde her satırı kaydırcan taşanlarıda eklicen tablo oluşturucan paintte yazanı yazıcan htm ye[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Resimde kaynakta falan neler var titlesi ney urller haric herseyi yazar misin? Hatirlarsam yardimci olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 eisenhuettenstadt... tamam da? naapıyım ki ben bunu.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Siz Varya Siz Siz Süpersiniz[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 tamamdır :)[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 harvester üzdün beni. o kadar akıl hocalığı yapıyorum :([signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar