Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Çok zekisin kimse akıl edemedi urlla oynayıp sırayla gitmeyi. bu kadar negatif olma çok false konusuyosun true konus. :) http://deathball.net/notpron/windows/something.htm [signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf [Bu mesaj Abandoned tarafından 27 Şubat 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 fırtına ben anlarım da bizimkside notalı bişi gitarla çaldım tanıdık gelmedi[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Kulalnıcı adı şifre istiyor.ç. en son yazdığın kuıllanıcı adı ve şifreyi versene..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 unfair riddle[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Notaları gitarla çalma bir kâğıda yaz ingiliz sistemiyle. F-FA G-SOL A-LA B-Sİ C-DO D-RE E-Mİ yani do mi solsa, c e g olarak yazacaksın. Öyle değil tabi, sadece örnekti.[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ha bu bölüm. O kadar zor değil.. Kağıdın üstündeki karakterler tanıdık gelmiyor mu? notepad ile çalış 10 dk da çözersin... 21 karşılaştığım en zor en çok uğraştıran bölümlerden biriydi.. soyliyim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Biri bana 9'uncu sorunun linkini veya cevabını verebilirmi? Dün gece baya bi düşündüm bulamadım tamam pes ediyorum ama lütfen ipucu diil cevabı verin...[signature][hline]harvester 10 Şubat 2005'te 05:30'da okey masasında demişki: "Anaaaa ortadan da taş çekiliyomuş!!!" Cheester, 13 Şubat 2005 03:14 tarihinde demiş ki: şimdi orc a msn de yawsıom vercekmi acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 9'un linki verilsin söylerim..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ben suan bulundugunuz kacinciysa oranin linkini istiyorum veriiiiin!!! :-P[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: nedanko, 27 Şubat 2005 16:53 tarihinde demiş ki: ha bu bölüm. O kadar zor değil.. Kağıdın üstündeki karakterler tanıdık gelmiyor mu? notepad ile çalış 10 dk da çözersin... 21 karşılaştığım en zor en çok uğraştıran bölümlerden biriydi.. soyliyim.. söylermisin lütfen bulamadım. bikaç saat oldu.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hatırlamıyorum şifreyi falan ama notepad'i aç wingdings karakterlerine getir bütün klavyedeki karakterleri bas sonra bi aşğı satıra uygun olanları c/p yap sonra arial a çevir yazıyı kullanıcı adı ve şifre çıkacak..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hangi bölüm yahu..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Saol.. [Bu mesaj Abandoned tarafından 27 Şubat 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bütün karakterleri notepade yazınca oradaki resimdeki karakterleri görecen aynı karakterler.. o karakterleri tek tek yazdığın alandan bi aşağı satıra c/p yap[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ha unutmadan uygun olmayan karakterleri atlıyorsun yani matematik işlemi veya rakam var arada onları atla sadece karakterleri çevir..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: nedanko, 27 Şubat 2005 06:16 tarihinde demiş ki: heyyo geçtim.. bu arada, ne alaka anlamadım ? amerikada kimse çözemez ? türk aklını anlamazlar :D[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bu oyun bıtıomu=?[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Abi neden link vermiosunz direk ya :D yok sunu söyle yaptım bunu böyle yaptım hangisi hangisinin cvp ı anlasılmıyor biri 9 dan bahsederken diğeri arkasına 30 dan yazmıs onun arkasından yazan kimbilir kactan bahsedio abi tamamen acıklayıcı yazın pls ya yada direk verin link i diyin 49 alın kullanıcı adı pass kasmak isteyen kassın merak edenlerde böyle görsün .! pls yani[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 81de.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 http://deathball.net/notpron/nomeaning/nextlevel.htm en son girilen şifre mickey mouse idi.. ben buradayım bayağıdır.. notaların kimin olduğunu bulmaya çalışıoz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 death ball baglantısı yap falam dedı kapdım ben napıcaz orda...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Her bölüm öyle geçiliyo zaten. Bi şekil bulucan user name ve passwordu.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 pff 9da kaldım ben paulmccartney falan turnmeon bişiler var ama çözemedim[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 şarkının devamına bak. turnmeon username. devamı da iki kelime.[signature][hline]Sakın girmeyinn www.geocities.com/swg_screenshots/no.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hmm bende msn gıbı bi şi gorunce modem falam açıp para geçiriolar ondans andım auehauhea[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar