toggiee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ya delirecem gene gitti menet. Ne iştir anlamadım yahu. Bu kadar sık gidip gelmiyodu önceden nedir bu ya. ICQ kullanmak istemiyorum kesinlikle ama delirtiyor adamı bu msn de ya.. Sadece baglanamamak da değil sorunları. Mesaj atarsın gitmez. Durup dururken hata verir kapanır. Ne bu yaw .. eridik bittik[signature][hline]Nanoteph UO Webmaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 olur olur.. sabır..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Kuşlar gelecek birgün beyazlığının arkasından..Kanatlarına tutunup sonsuzluğa uçacağız birlikte..Yıldızlara..Lullaby | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ben onlayn oldum ama kimse yok listede ehehee[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 hizmet çok meşgulmuş?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 pfffssss[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 3 kez 5 er dakika arayla denedim :P ücüncüde acildi ondna önce çok mesgul diodu simdi normale döndü sanirim[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Geldi sanırım...şayet yine bi sorun çıkmazsa.[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Evet başta açılmıyordu ama geldi benim 5dk önce[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Olur ya arada hoş karşılamak lazım vardır bişeyi muhakkak...[signature][hline]www.doruan.com Türkiyenin ilk ve tek bilgisayar üzerine kurulu, bilgisayar döküman arşivi ve bilgisayar haberleri yayınlayan sitesi... Windows XP'nin otomatik olarak internetinizin %20'sini çaldığını biliyormunsuz? Yada Hotmailinizi 250mb yapabileceğinizi? Hepsi burada... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar