undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 bana cok kişiş söledide[signature][hline]name:undertakeres lvl:60 a az kaldı np:0+ göremedim daha sawasta kazaan cz de yat clan:New_Order pelerinli (mavi) server:d1 d2 few day da gelcek ay oldu
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ben bişey anlamadım bu yazdıgındanda neyse[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG
undertakeres Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 acelem wardı da yarn galiba awrupa server acılıyomus[signature][hline]name:undertakeres lvl:60 a az kaldı np:0+ göremedim daha sawasta kazaan cz de yat clan:New_Order pelerinli (mavi) server:d1 d2 few day da gelcek ay oldu
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 server yarın acılıyor demeye calıshtı sanırım ama USKO dan taze ogrendim hatta bir forumu daha kilitlettirdim orada :) yalan dedikodu bunlar dior oranın FM i.sitede gormedikce inanmayın dior[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:5x Ares Moradon serbest piyasa broker ı Ah bu ben nerelere gitsem diodm da aslında hadi gel gidelm salla gerisini,tırmanmaktan yorulduysan sana yukardan uzatırım elimi i love this game! i am waitin in the shadows to kill u
Öne çıkan mesajlar