Nartanesi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Önemli olduğunu düşündüğüm bir duyuruyu sizlere iletiyorum: İstanbul Teknik Üniversitesinde başlayacak bir proje kapsamında aşağıdaki niteliklere sahip 100 adet genç kız aranıyor.. Proje de Türkan Saylan da var... Proje kapsamı: 8 ay boyunca hotel hizmetleri veya büro makinaları - ofis programları konusunda eğitim görecekler. Yemek ve yol giderleri bu proje kapsamında üniversite tarafından karşılanacak. Eğitim sonucunda bir işe yerleştirilecekler. Gençlerde aranan nitelikler ; - Yoksul olmaları - Lise mezunu olup, üniversiteyi kazanamamış olmaları. Çevrenizde bu nitelikte tanıdığınız varsa haber verebilirmisiniz ??? Hülya Gürses 0 212 355 12 71 [email protected][signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam [Bu mesaj Nartanesi tarafından 28 Şubat 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar