Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Sage, 27 Şubat 2005 08:19 tarihinde demiş ki: Bu arada Ghost Wolf modundaki bi Shamana entangled root atarsanız root tutar ama kırılır. Hillsbradda zor durumlarda bayaa yardımcı oluyor =) Hibernation atmak dururken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreampowder Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 eheh hibernate spüer bi olay bi kere bi hunter ayısını üstüme saldı hibernate ettim hayvanı ortada kalakaldı adam eheheh.. shamanın kurt halinin hibernate yediğini bimiodum.. süpermiş cidden[signature][hline][[ World of Warcraft ]] Server: Argent Dawn (RP) Class: Druid Race: Night Elf Name: Silverthorne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodeo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: dreampowder, 27 Şubat 2005 23:40 tarihinde demiş ki: eheh hibernate spüer bi olay bi kere bi hunter ayısını üstüme saldı hibernate ettim hayvanı ortada kalakaldı adam eheheh.. shamanın kurt halinin hibernate yediğini bimiodum.. süpermiş cidden Horde oldugum icin hic denemedim ama "beast" sayiliyor kurtken. Yemesi lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar