pc3Dfx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Yeni telefon aldım. bilgisayardaki dosyaları telefona atmak istiyorum ama boyutları cok buyuk.Boyle bir program vardı boyut dusurucu adi neydi?[signature][hline]...:::Yanlızlık paylasılmaz, paylasılırsa yanlizlik olmaz:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ole bir program varmı ya?[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır!| Mail | Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 dosyaları en falza sıkıştırabilirsin (win zip , winrar vs) buda telefonda işe yaramaz...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 pc suite gerekli şekle çevirir, yollar ne dosyası attığına göre değişmekle birlikte, boyutu da küçülebilir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! kadınları çoğu aptal değil, aptalların çoğu kadındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 cep telefonları için zip veya rar tarzı bir program geliştirilmişti. cep telefonu ile ilgili sitelere bakman iyi olabilir.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:168/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pc3Dfx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ole bir dosyanın oldugunu hatırlıyorum. Adınıda paticik forumunun bu bolumunden okumustum.Tek HAtırladıgım inndir.com dan indirebileceğim kaldı.Yardım ederseniz sevinirim.[signature][hline]...:::Yanlızlık paylasılmaz, paylasılırsa yanlizlik olmaz:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 multi converter diye bi programdı yanlış hatırlamıyosam. ozellikle muzik dosyalarının formatını degisitirip boyutlarını kısaltıyodu. onu bi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 space doubler var http://www.psiloc.com/index.html?id=154 ama ilk once programı telefona atman lazım. telefonda sıkıstırıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar