pc3Dfx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Yeni telefon aldım. bilgisayardaki dosyaları telefona atmak istiyorum ama boyutları cok buyuk.Boyle bir program vardı boyut dusurucu adi neydi?[signature][hline]...:::Yanlızlık paylasılmaz, paylasılırsa yanlizlik olmaz:::...
Solinari Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ole bir program varmı ya?[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır!| Mail | Msn
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 dosyaları en falza sıkıştırabilirsin (win zip , winrar vs) buda telefonda işe yaramaz...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 pc suite gerekli şekle çevirir, yollar ne dosyası attığına göre değişmekle birlikte, boyutu da küçülebilir.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! kadınları çoğu aptal değil, aptalların çoğu kadındır.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 cep telefonları için zip veya rar tarzı bir program geliştirilmişti. cep telefonu ile ilgili sitelere bakman iyi olabilir.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:168/melancholy/depression)|
pc3Dfx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Ole bir dosyanın oldugunu hatırlıyorum. Adınıda paticik forumunun bu bolumunden okumustum.Tek HAtırladıgım inndir.com dan indirebileceğim kaldı.Yardım ederseniz sevinirim.[signature][hline]...:::Yanlızlık paylasılmaz, paylasılırsa yanlizlik olmaz:::...
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 multi converter diye bi programdı yanlış hatırlamıyosam. ozellikle muzik dosyalarının formatını degisitirip boyutlarını kısaltıyodu. onu bi dene istersen.
Thunderbird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 space doubler var http://www.psiloc.com/index.html?id=154 ama ilk once programı telefona atman lazım. telefonda sıkıstırıo
Öne çıkan mesajlar