Tenochitlan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 arkadaşlar serverlar arası alış-veriş diye bişey duydum ama bi türlü kafam almıyo. Ne biliyim karakter alıp satan bile var gördüğüm kadarıyla. Bi bilen varsa allah rızası için bana söyliyiverin.....
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Alış veriş derken sadece character takası veya satışı yapılıyor. Item geçirmek herhalde ancak GM tanıdıın olacak da falan fişmekan...[signature][hline]Nation: El MORAD Race: Barbarian Level: 55 Job: İşsizim, ne iş olsa yaparım abi. weapon: Kullanmıyom, ellerimle öldürürüm genelde. Silah yokken atağım 63:D [img=http://img63.exs.cx/img63/8021/sinekumitgifweb3wx.gif]
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Eğer demek istediğin char değiştirmekse kolay bir olay. Ben aresten xgenona geçtim mesela. Önce şifreler verilir. 2tarafta charı kontrol eder. Memnun kalınırsa doğum tarihleri verilir ve char lar değiştirilir.[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...."
Öne çıkan mesajlar