Khalin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 articatleri levellarken üstümde kaç tane artifact oldugu olayi degiştiriyomu bana hayir dediler 1 artifact varken iyi artiyodu sonra 3 tane oldu sanki biraz yavasladi winged helm takiliyken rvr de 15k yaptim alet %10 artti valla kendim artifactleri cikarip denerdim ama arkadaslar yok etkilemiyo dediler benimde aklima takildi yarin cafeye gidene kadar bakamayacam yazarsaniz sevinirim (maksat muhabbet)[signature][hline]I know where the stars glow And the sky's unclouded Sweet the water runs my friend But Noldor Blood is on your hands Tears unnumbered You will shet and dwell in pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 etkilemez[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khalin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sagol acemiligime verin daha ilk 50 yaptim bi karakter daha oncedende fazla oynamisligim yok 3 4 ay oldu acemiyim kabul ediyorum :)[signature][hline]I know where the stars glow And the sky's unclouded Sweet the water runs my friend But Noldor Blood is on your hands Tears unnumbered You will shet and dwell in pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herotik Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 lem khalin sen 49a kazik cakmadinmi ya ne zaman elli oldun big gratzz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khalin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 ohooo 3 hafta oldu template e basladim bile[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirChadwick Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Khalin tam bir komedi :P Adam oyuna baslıcak, oturup hesaplamalar yapıyodu ... Yok cart lvl da cart alırım curt lvlda curta giderim... :D Adam camelotherald'ın BUTUN hepsini okumus.. bi ara baktım, Template yapmaya calısıyo, (KAGIT USTUNDE!!!) dedim napiyon? template yapıomus.. dedim kolay gelsin ozman :D ehehehhe bukadar comez bir arkadas.. Lurikeen castera, healerlarını geberttim dedi... nediyim :P Ben kendimi ornek gosteriyim, US den account aldım.. karakteri actım. lvl 50 oldugunda aradan 7 ay gecmisti.. Ama okadar rahattım ki, yawas yawas .. lvl 46 iken gidip solo adam keserdim.. sonra 48 oldum.. hala adam kestim.. haftalıklarda birinciydim. :P dogruya dogru.. hehehe.. sonra 50 oldum.. artifact kasayım dedim.. gerek kalmadı. Guild sagolsun 1-2 gunde dosediler.. sonra mi ne oldu? accountu baskasına verdim :) (Merc gitti :P) simdi yeni bir infil kasıyorum.. yine aynı sekilde.. yawaas yawaas.. lvl 47 suanda.. 50 olması yazı bulur :Pne hesap lazım ne bisi :P oyunun tadını cıkarmaya bak khalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bertan o dedigin hic cekilir bisey degil yaw , 3 /played i gecerse karakterin 50 olma suresi afakanlar basiyo bana 8 aylik dogmusum zaten yok kafayi yer insan 7 ay lol[signature][hline]Olmasaydı sonumuz böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar