Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Npc ses sorunsalı

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar yenı anakart cpu ve ram aldım bu oyun ıcın sırf hersey guzel fps tavanlarda oyun akıcı derken abı bı baktım bısey satmak ıcın tıkladıgımda vendora manyak boguk bı ses gittim bi beaste daldım sankı 30 metre ilerden gelio ses çok boğuk ve dipten gelıo ayaları actım köklemiştim hepsını zaten ama gene deyıstırıp gene kökledim hepsını gene boguk (eskı alet ayarlarım varken boğuk oldu deyıstırdım gene boğuk defualt yaptım gene boğuk) dedim bu iş ingame iş deil actım control panelden gırdım sound effect manager dıe bısey gırdım ayarları deyıstırdım hem ayar atıom hem şarkı dınlıom nası yansır dıe tize abanıom alt tab yapıom gene boguk kuş sesleri öküz gibi çınlıo odada :) deniz dalga sesi fln abi bi türlü vendor/npc seslerini duzeltemıorum kafayı kırcam en son drıverlerı cekıp denıycem bakalım böle sorunu olup düzelten varmı acaba ?[signature][hline]h3xtermineytır

[Bu mesaj n3mrut tarafından 28 Şubat 2005 03:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda seslerle ilgili buglar oldugu surekli yaziodu eu forumlarında nedeninin ve cozumunu bilmiyorum ama eu forumlarına goz atarsan eminimki bişiler bulursun[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........

Afatsum - NE Hunter - (ASR)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...