faki Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Yeni tef sisteminin aktif olmasi ile jedilar tek kaldı ama aynı anda 5 tane bh size dalabilir. Knightsanızda sorun olabilir artık, çünkü grup pvp si yaparken bir bh size daldığı zaman size karşı olan tüm yardımlar kesiliyor. AMA BU ŞİMDİ SÖYLEYECEĞİM ŞEYİN YANINDA SIFIR Dikkatt:: Yeni tef sistemi (jedi vs bh) bugli arkadaşlar kesinlikle dikkatli olunuz, bh size dalıyor siz bh i kırmızı görüyorsunuz AMAN DİKKAT ama attack veremiyorsunuz, siz special yapıyorsunuz ama attack veremiyorsunuz yani siz savaştığınızı sanırken bh sizi çatır çatır kesiyor, Hemen Adama tıklayıp /duel ya da /accept yazarsanız adama attack verebiliyorsunuz, çok muhteşem bir bug bu, eski duel sistemi kullanarak yazmışlar belliki ama eksik yönler yüzünden buglı kalmış ve bugünkü hotfixdede fixlemediler, ben bugün bizzat kendimde tanık oldum, terminale düştüm aradan 2 saat kadar geçti ve bir bh saldırdı, block üzerine block adam fire çaktı ben savaşmaya çalışıyorum ama fiss vuramıyorum hemen aklıma bug geldi ve /duel yazdım herşey düzeldi adamı tam yatırıyordumki başka iki tane daha bh geldi ve yere serildim Nese unutmayın bh daldığı zaman : /DUEL[signature][hline]Callawey Excalibur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 abooo hemen station forumlarına yazsaydın bari[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... ..:www.hisaroyun.com & Frpnet.net [ Moderator ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Anti decay kit ve psg buanda dikkat edin baktiniz vuramiyonuz force run.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 benim peşime bi bh takıldı geçen rebel direk imp base e kaçtım :D turretler kesti adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 hicbisi degismemis yani swg de uzun zamandir patch le birlikte fixlenenden fazla bug geliyo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar