Arden Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2005 said: Darklight1903, 21 Şubat 2005 20:49 tarihinde demiş ki: said: Arden, 18 Şubat 2005 21:04 tarihinde demiş ki: Bende siteye uye oldum sinf arkim ve kankam helcaraxe sayesinde (gerçi çok önceden üyeydim fakat gir gez filan dedi :)) ha bu arada kendimi tanitayim Arden (real ismim ayni zamanda nickim) SB(Saint Benoit) lisesinde okuyorum,oynadigm oyunlar : UO, Warcraft, Knight Online, Cs, Tfc(3 yil once en guzel zamanlarinda), Cs Source, NS (naturel selection) dur Bu arada tfc'de nickim [NYPD]Jr.Tank eger beni hatirlayan varsa pm atsin Tekrar selam pati'ler selamlar efenim. en kral oyunlari oynuyosun he :) uo cs warcraft uclusu. bitirir :) Affetmem :P[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2005 Ho$geldin: )[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 selam Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 a.selam hosgeldin .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.