oski222 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 dünyada ilk defa foruma giriyorum.hayırlı olsun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: oski222, 25 Şubat 2005 14:06 tarihinde demiş ki: dünyada ilk defa foruma giriyorum.hayırlı olsun. belli oluyor..[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Benceded .. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Şimdi de yörüngenin dışında ilk defa foruma gireceksin sanırsam..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeyna_Inferno Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Ehueuh. Gerçekten ilk defa foruma girdiğin belli. :lol:[signature][hline]The Murderer Lady, Xeyna Inferno... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 geldi ve gitti :)[signature][hline]nothing Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 süfermiş walla[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Yeni nesil ya...Yinede Ho$geldin.[signature][hline]Gaius Julius Caesar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 harbı bu yenı nesıl nereye gıdıor:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Yoldan çıktı bu yeni nesil. Yok yörüngeden çıktı.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 hehe yörüngeden çıktı bencede :)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Bu 89ve 90 gelecek çok kötü ya ne olacak bunlarin hali..[signature][hline]Gaius Julius Caesar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 baska hangi gezegenlerde forumlara girmistin[signature][hline]Felix Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 BU SENE ŞAMPİYON KİM ABİ??? adı ile açtığı konuya KESİNLİKLE(inşallah)ŞAMPİYON BİZ(FENEBAHÇE) OLACAĞIZ.YORUM YAPACAK VARMI KARDEŞİM? yazmış ben de cevap olarak "yorum yapacak yok kardeşim..." dedim adam ondan sonra bana özel mesajla O ZAMAN YORUM YAPMA. KARDEŞİMM dedi.. ondan 15 dk. sonra kombine biletlerle ilgili açtığım konuda özellikle gelecek sezon diye belirttiğim halde yine özel mesajla bana SEZON BİTTİ OLUM NE KONBİNESİ 800-900 MİLYON FİLANDIR AYRICA VİP dedi.. benim onun açtığı gayet anlamlı konulara(!), gayet anlamlı cevaplar(!) vermem üzerine ondan bi 15 dk. sonra da yine bana özel mesajla bak olum yeter uğraşma benleyeter artık lan dedi..(hayret küçük harf). (onun mesajlarının noktasına, virgülüne dokunulmamıştır direk copy-paste..) neyse sonuç olarak ilginç bi karakterdi, özliyeceğiz..[signature][hline] yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 said: overmars, 25 Şubat 2005 23:55 tarihinde demiş ki: BU SENE ŞAMPİYON KİM ABİ??? adı ile açtığı konuya KESİNLİKLE(inşallah)ŞAMPİYON BİZ(FENEBAHÇE) OLACAĞIZ.YORUM YAPACAK VARMI KARDEŞİM? yazmış ben de cevap olarak "yorum yapacak yok kardeşim..." dedim adam ondan sonra bana özel mesajla O ZAMAN YORUM YAPMA. KARDEŞİMM dedi.. ondan 15 dk. sonra kombine biletlerle ilgili açtığım konuda özellikle gelecek sezon diye belirttiğim halde yine özel mesajla bana SEZON BİTTİ OLUM NE KONBİNESİ 800-900 MİLYON FİLANDIR AYRICA VİP dedi.. benim onun açtığı gayet anlamlı konulara(!), gayet anlamlı cevaplar(!) vermem üzerine ondan bi 15 dk. sonra da yine bana özel mesajla bak olum yeter uğraşma benleyeter artık lan dedi..(hayret küçük harf). (onun mesajlarının noktasına, virgülüne dokunulmamıştır direk copy-paste..) neyse sonuç olarak ilginç bi karakterdi, özliyeceğiz.. iyi de bize ne? =)[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Anatolian Sunrise, Gnome Mage & Dwarf Rogue Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 evet cok yidir cidden hos geldin yöüngeden ii cıkısılar[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hehe adam pek ii çıklamadı be anca...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 said: oski222, 25 Şubat 2005 14:06 tarihinde demiş ki: dünyada ilk defa foruma giriyorum.hayırlı olsun. uheueh cok iyi ya :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.