Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

selam millet nasılsınız?bu site çok iyi diyolar

oski222

Öne çıkan mesajlar

BU SENE ŞAMPİYON KİM ABİ??? adı ile açtığı konuya KESİNLİKLE(inşallah)ŞAMPİYON BİZ(FENEBAHÇE) OLACAĞIZ.YORUM YAPACAK VARMI KARDEŞİM? yazmış ben de cevap olarak "yorum yapacak yok kardeşim..." dedim adam
ondan sonra bana özel mesajla O ZAMAN YORUM YAPMA.
KARDEŞİMM
dedi.. ondan 15 dk. sonra kombine biletlerle ilgili açtığım konuda özellikle gelecek sezon diye belirttiğim halde yine özel mesajla bana SEZON BİTTİ OLUM NE KONBİNESİ
800-900 MİLYON FİLANDIR AYRICA VİP
dedi..
benim onun açtığı gayet anlamlı konulara(!), gayet anlamlı cevaplar(!) vermem üzerine ondan bi 15 dk. sonra da yine bana özel mesajla bak olum yeter uğraşma benleyeter artık lan dedi..(hayret küçük harf). (onun mesajlarının noktasına, virgülüne dokunulmamıştır direk copy-paste..)
neyse sonuç olarak ilginç bi karakterdi, özliyeceğiz..[signature][hline] yol kenarındaki
yağmur mazgallarını
kumbara sanıp
harçlığımı atardım
bu yüzden en çok
denizden alacaklıyım.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
overmars, 25 Şubat 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
BU SENE ŞAMPİYON KİM ABİ??? adı ile açtığı konuya KESİNLİKLE(inşallah)ŞAMPİYON BİZ(FENEBAHÇE) OLACAĞIZ.YORUM YAPACAK VARMI KARDEŞİM? yazmış ben de cevap olarak "yorum yapacak yok kardeşim..." dedim adam
ondan sonra bana özel mesajla O ZAMAN YORUM YAPMA.
KARDEŞİMM
dedi.. ondan 15 dk. sonra kombine biletlerle ilgili açtığım konuda özellikle gelecek sezon diye belirttiğim halde yine özel mesajla bana SEZON BİTTİ OLUM NE KONBİNESİ
800-900 MİLYON FİLANDIR AYRICA VİP
dedi..
benim onun açtığı gayet anlamlı konulara(!), gayet anlamlı cevaplar(!) vermem üzerine ondan bi 15 dk. sonra da yine bana özel mesajla bak olum yeter uğraşma benleyeter artık lan dedi..(hayret küçük harf). (onun mesajlarının noktasına, virgülüne dokunulmamıştır direk copy-paste..)
neyse sonuç olarak ilginç bi karakterdi, özliyeceğiz..
iyi de bize ne? =)[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik
a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan
Anatolian Sunrise, Gnome Mage & Dwarf Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...