Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufolardan korkmak

Heracless

Öne çıkan mesajlar

Bence uzayli insanin kendine yakisani giymesidir.Herkes üstüne yakisani giyse uzaylilar gelip ziyaret eder,hatir sorar.Herkes moda giyinecem diye üstüne yakisani giymiyor, uzaylilarda kaciyor sonra...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Sosyal ağlarda paylaş

Ufolari neden hep öcü gibi görüyosunuz bence ilahi varliklar :D
ilahi demiyelim abaza türkcemizden yanlis analsilir yani artik teknolojide aşmis varliklar ve bilgelikte dünyamizida ezik buluyolar akvaryum gibi izliyolar birbirimize salak seyler yapmayalim diyede belki arada bi el atiyolar. sacma teori ama ufo da sonucta kanitlanamdi :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kendim olmuşum ufo ne korkcam yaa[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 27 Şubat 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
Siamon varya bu forumlardan,kuzenim.. Birzamanlar ufolardan korktuğu için geceleri balkona bile çıkamazdı :D Kaçırcaklarmış onu

zuhaha bizim tarık mı :D auha iyi oldu bunu duyduğum :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 27 Şubat 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
bide niye hep uzaylilar bizden ustun :)

evet belki adamlarin kocaman canavarlari var vede o kadar ilkellerki firisbi gibi salliyolaro cisimleri onlarda ucuyo geziyo sonra yine dönerek iniyo planet A ya

yane hepsini gec en merak errigim ise su ...
bu alet dönüyo dimi ??
içindeki amcamalr nasi kusmuyo ulan kafayi yer isnan vıyyvıyyvıyyvıyy off Allah kolaylik versin onalra[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...