Heracless Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 evet bi kısım korkan hatta onlara ilah diyen bi takım şahıslar var ufolardan neden korkuyoruz?neden her filmde bi istila görüyoruz? ÇÜNKÜ ONLARIN DA BİZİM GİBİ OLMASINDAN KORKUYORUZ ve böyleyse neden avrupalıların afrikayı amerikayı ve güney asyayı sömürmesi gibi onlar da bizi sömürmesin köleleri etmesin avrupalılar insanların özgürlüklerini alıp aşağılık bi varlık gibi görmüyorlar mıydı aslında hepsi türkler gibiyse sorun yok :) biz diğer milletler kadar pis değiliz mesela kölelik nerdeyse hiç bu işe karışmamış hristiyan halklara biraz bizim çıkarımıza da olsa hoşgörü gösteren bir milletiz kendimizi de övdük aradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 topu gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 alayı gelsin...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 misal ben 3 uzaylıyı dövebileceğim için korkmam. tabi o toplu taşıma ufoları hariç.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! kadınları çoğu aptal değil, aptalların çoğu kadındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 uzaylılardan korkmak kölelik fln dedinde aklıma goradaki eşşekli sahne geldi :). uzaylılardan niye korksun ki millet? varlıkları bile inandırıcı gelmiyor kimseye.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 toplu taşıma ufosu ne ya otobuslemı gelıo:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 tabii ki korkariz (undefined fucking object)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Biz temiziz , tarihimiz temiz kısmına katılmıyorum.. Türkiye kötülediğiniz birçok ırk, ülke (böyle ayrımlardan nefret ederim sadece sosyo-kültürel yapıyı belirtmek için kullandım) kadar çamurun içine gömülmüş durumda.. Sokaklarda yurunmez oldu be, misafirperveriz lafa gelince... Evet öleyiz gelen turist kızları taksimde çok güzel ağarlarız :D Lütfen milliyetçiliği bi kenara bırakın artık.. İyiyiz biz diye diye batırcaz iice ps: geyik bi konu farkındaımda forumlarda 1 haftadır bu tarz yazılar okuyorum patladm artık...[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker [Bu mesaj Lidriel tarafından 27 Şubat 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 türkiyeye bi uzaylı gelmeyegörsün. (bkz: G.O.R.A) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Lidriel, 27 Şubat 2005 20:20 tarihinde demiş ki: Biz temiziz , tarihimiz temiz kısmına katılmıyorum.. Türkiye kötülediğiniz birçok ırk, ülke (böyle ayrımlardan nefret ederim sadece sosyo-kültürel yapıyı belirtmek için kullandım) kadar çamurun içine gömülmüş durumda.. Sokaklarda yurunmez oldu be, misafirperveriz lafa gelince... Evet öleyiz gelen turist kızları taksimde çok güzel ağarlarız :D Lütfen milliyetçiliği bi kenara bırakın artık.. İyiyiz biz diye diye batırcaz iice ps: geyik bi konu farkındaımda forumlarda 1 haftadır bu tarz yazılar okuyorum patladm artık... +1 milliyetçilik ülkeni sevmektir , yanlışları örtbas etmek degil[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 supersonicmemed bu arada ben milliyetcide değilim, milliyetçiliğide agır bi şekilde eleştiririrm.. Neyse boş bir anımda tarih bölümüne bununla ilgili bi topic acıcam, tartışırız bolca..[signature][hline]Çikolata aşk gibidir, araya fıstıklar girebilir... Ülker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 milliyetçi olup olmaman önemli degil zaten ben orda milliyetçiligi benim görüşümle anlattım sadece , senin yazınla olan baglantısını vurgulamaya çalıştım.[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Hepsi gelsin..[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 önce bi kaçı gelsin[signature][hline]Deviant art gallery Somebody tell me. Why it feels more real when I dream than when I am awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Uzaylı da olsa o da bir insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T0RN4D0 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Gelsinler abi nasıl olsa dost bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 aslinda hepimiz bir uzayli degilmiyiz ha sorarim sizlere[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Uzaydakiler bişi değil yerin altındaki uygarlıklardan çıkıp gelcekler diye korkuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 nasıl yani yerin altındaki uygarlıklar? kasdettigin bayram günleri taksime çıkan "bayram çocugu" sıfatıyla yaşayan normalde yer altında gün ışıgı görmeden yaşayan kişiler mi? :)[signature][hline]lvl 45 glacier/light - karus - diez lvl 46 assassin - karus -diez (clan teklifleriniz degerlendirilir) http://server3.uploadit.org/files/theunholy-sign.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bööle dilleri çatal gözleri magmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Uzaylı Gelir Meraba Dünyalı Biz Dostuz Der Bizde Onalara Taş Sopa Silah Envai Çeşit eşyalarla Zarar VEririz...[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 exxA kelimeleriN nedeN ilK harflerinİ büyüK yazıyosuN? beN şu andA soN harflerinİ büyüK yazdıM meselA hiçdE güzeL olmuyoR.bİ amacI varmI öylE yazmanıN? şifrelİ bİ anlatıM şeklimİ anlamadıM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Fistancım Alışmışıö Böyle Daha Güzel Duruyor Yasaksa Yasmam Bir Daha...[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 seni böyle alıştıranlar utansın boşver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ufo gören masum köylü, Koçum benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar