dentazor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 güldüm... çok güldüm... gece gece Allah sizden razı olsun :D[signature][hline]Ares - SpiderHack(6x SD Warrior) (Clan w00tabulous) All El Moradian (Hayvanlığın alemi yok :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenochitlan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: fatihkaraca, 25 Şubat 2005 02:39 tarihinde demiş ki: said: Buzkirpisi, 25 Şubat 2005 02:36 tarihinde demiş ki: İndestructible :D hangisi indestructible ? :-p abi diablo adlı bi oyun var bilirsiniz sanırım... ordan bi alıntı yaptım şimdi bakıyorumda baayaa güzel olmuş dimi ama.... sewindim görünce hehehee o silah benim işte buldum ben onu :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Zod :) Az mı diablo oynadım.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Yok LvL: 45 Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Diablo adlı bir oyun var evet,kurutmustu iligimi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 +10u görüp baktığımda kesin eleman bug bulmuş sonrada bize sölicek dedim sonra aşağıyı okuyunca bir üzüntü bir hayal kırıklığı anlatamam[signature][hline]Marijuana I Love LinkinTalicA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 said: Buzkirpisi, 25 Şubat 2005 19:34 tarihinde demiş ki: Diablo adlı bir oyun var evet,kurutmustu iligimi:D Olmaz mı? Kurutmaz mı? Nerde benim mf sorcum bi baal atayım belki bişey çıkar :P.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Yok LvL: 45 Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NosFFeratu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 iron bow +10 o kadar dex req istemez anlayan direk ordan anlar Diablodan söz açılmışken 1.10 werewolf yapayım diyorum 2 seneden beridir aklımda ama yapamıyorum hele bide string of ears ring ofofofof[signature][hline]-Hadi samma kesioz... -Hadi. -Hadi. -Hadi. -Kutu nerde ?!? -Abi adam tek başına daldıı icin, kesti, kutuda ona çıktı... -...! OmG WTF?!? *eslanda bi gece* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2005 O zaman sana manyak bi druid rehberi söyleyeyim diabloii.net te electricblue nun druid rehberi var. Mutlaka oku. Uzman bir türk tarafından yazılan aşmış bir rehber :]. Konu yalnız iron bowdan girip diablo oldu :].[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Yok LvL: 45 Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NosFFeratu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 ben biliyorum o rehberi okumadım ama neyi amaçladığı konusunda bilgilerim var Sanırım 40k dmg 50k-100k attck rating 20k hp olayını yapabilecek bir rehber passive bonuslarla inciini cinciini çıkarmış o eleman bende ona kasıyorum işte ama bi ara bakarım o siteye[signature][hline]-Hadi samma kesioz... -Hadi. -Hadi. -Hadi. -Kutu nerde ?!? -Abi adam tek başına daldıı icin, kesti, kutuda ona çıktı... -...! OmG WTF?!? *eslanda bi gece* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Ne günlerdi be:D hala diablo 1 bile var bende :)[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenochitlan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: NosFFeratu, 25 Şubat 2005 23:49 tarihinde demiş ki: iron bow +10 o kadar dex req istemez anlayan direk ordan anlar Diablodan söz açılmışken 1.10 werewolf yapayım diyorum 2 seneden beridir aklımda ama yapamıyorum hele bide string of ears ring ofofofof kardeş diablo hakkında açmamıştım konuyu ama uçtu konu. Neyse bu arada ironbowun dex req olayını siteden baktım yanlışsa eğer bu benim yanlışım deil sitenin yanlışıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkThunDer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 pauahuah one lahn :D[signature][hline]impossible is nothing... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 +10 ib de 169 ap war :)) + +10 yamaz + yazmaz unique gibi x))) [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 05:08 tarihinde, izmir tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 +9 dan sonra +10 yazmıyo direk iron bow yazar yada shard v.s... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ben ne dedım canım :)))) unique gibi demek ii bi acıklama deilmi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 +10 yazmaz & o kdr siyah olmaz yazıların arka font u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bu ko ama ke deil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar