Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alın size +10 iron bow.........

Tenochitlan

Öne çıkan mesajlar

buyrun arkadaşlar....
Şimdi hepinize söylüyorum beyler bu paintte 10 dk kada hazırlanmış bişey ve hatalar olabilir ama photo shop kullansaydım mükemel yapabilridim. Sadece göstermek istedim burda gördüğünüz bu tür ss lere inanmadan önce birkez daha düşünün abiler... Saygılar....

[Bu mesaj Tenochitlan tarafından 25 Şubat 2005 01:56 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Tenochitlan tarafından 25 Şubat 2005 01:56 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Tenochitlan tarafından 25 Şubat 2005 02:01 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Tenochitlan tarafından 25 Şubat 2005 02:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

makiniiiiist. kendi bilgisayarından link verirsen biz göremeyiz onu bi web sitesine at makiniiiiiist..
:lol:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

Nick : PaperQueen
Clan : The_Others
Server : Ares

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 25 Şubat 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

makiniiiiiiist Burayı tıkla üye ol ve o siteye kaydet resmi, sonra linkini buraya koy makiniiiiiist :lol: :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır]
Sosyal ağlarda paylaş

Yazının edit kısmına gir, linkin tamamını seç, soldaki ufak kutucuklardan ortada en solda olanı tıkla. Böylece resmi linki tıklamaya gerek kalmadan görebiliriz. :)

not : ukalalık yaptığımı düşünmeyin. sadece bilgilendirme amaçlı söyledim. :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

Sosyal ağlarda paylaş

benden çok paran var :(

*!fakire bi sadakaaaaaa :(*[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 25 Şubat 2005 02:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fatihkaraca, 25 Şubat 2005 02:00 tarihinde demiş ki:
Yazının edit kısmına gir, linkin tamamını seç, soldaki ufak kutucuklardan ortada en solda olanı tıkla. Böylece resmi linki tıklamaya gerek kalmadan görebiliriz. :)

not : ukalalık yaptığımı düşünmeyin. sadece bilgilendirme amaçlı söyledim. :)

abi yaptım ama resim gözüküyo sanki tam emin deilim sizde gözüküyo mu??
Sosyal ağlarda paylaş

http://img226.exs.cx/img226/7951/ironbow1ld.jpg

bu linki kendi yazına yapıştır ve yukarıda söylediğim yöntemi kullan. o zaman görüncek :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

Sosyal ağlarda paylaş

hala benden daha çok paran ve itemin olduğunu düşünüyorum :(

şaka bi yana güzel olmuş. o soldaki kutuyada bi mirage resmi filan yerleştirirsen daha ii olcak :)

hatta mirage değilde oraya bi wizard staff resmi koy. daha şamata olur :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
fatihkaraca, 25 Şubat 2005 02:06 tarihinde demiş ki:
hala benden daha çok paran ve itemin olduğunu düşünüyorum :(

şaka bi yana güzel olmuş. o soldaki kutuyada bi mirage resmi filan yerleştirirsen daha ii olcak :)

hatta mirage değilde oraya bi wizard staff resmi koy. daha şamata olur :D

dur hatta ben biraz daha geyik bişi hazırlıyım bakalım ne kadar saçmalaya biliyorum......... :):):)
Sosyal ağlarda paylaş

tesadüfen linkleri tıklaya tıklaya, arama motorlarından "knight online forum" olarak arattırıp bizim foruma gelen, sonra başlığı ilginç bulup bu mesaja giren ve Türkçe bilmeyen n00b yabancılar bunu gerçek sanıp, kendi forumlarına "bu Türkler bu kadar parayı nerden buluyo? Yine hangi hack metodunu kullanıyorlar acaba" gibi başlıklar açmasınlar? :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 25 Şubat 2005 02:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

*!Komplo teorileriniz, sertifikalı şizofren ekibimiz tarafından itina ile hazırlanır ve gerçek hayata sunulur.*[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 26 Şubat 2005 03:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o 23 sonuçta RTUK başkanı Fatih Karaca'dır.. ben değilimdir :)[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Buzkirpisi, 25 Şubat 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
İndestructible :D

hangisi indestructible ? :-p[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...