Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: AssassiN, 27 Şubat 2005 22:53 tarihinde demiş ki: blunt kalmamis, rolled joint versek? No kiddin' ?[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ayrıca küçük bi bilgi veriim: afrikaya gittim ve ordaki halk köleliğini benimsemiş, köle desen bi şey demezler, hatta her zaman kendilerini küçük görüyorlar çünkü afrikada hala kölelik sistemi var, zenciler teneke evlerde, şehrin 20 km dışında bataklıklarda yaşıo. afrika yerine amerika desen belki doğru olabilirdi dediğin :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: -Melancholy-, 27 Şubat 2005 22:53 tarihinde demiş ki: peki nası biliosanız öle yapın beni ilgilendirmio valla.. ama fat joe denen adam lean back şarkısında sürekli my niggaz fln dio. sen deme ama çarparlar sora fln amanallah. bu arada hangi eyalette olduğun da önemli yani. God pls.[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: -Melancholy-, 27 Şubat 2005 22:55 tarihinde demiş ki: ayrıca küçük bi bilgi veriim: afrikaya gittim ve ordaki halk köleliğini benimsemiş, köle desen bi şey demezler, hatta her zaman kendilerini küçük görüyorlar çünkü afrikada hala kölelik sistemi var, zenciler teneke evlerde, şehrin 20 km dışında bataklıklarda yaşıo. afrika yerine amerika desen belki doğru olabilirdi dediğin :) Babam afrikalı. Biraz seviyeli pls.[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ogrensinler. falanca kral rapci "my niggaz" dedi diye amerikaya gidip bicaklanmasin kimse. eh, bende uzerime alindim cevap vermis oldum. ama kalsin. [Bu mesaj AssassiN tarafından 27 Şubat 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Bir zenci bir tarihte demiş ki: OWNAGE[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ya alla alla adam hala bana afrika dio. afrikali adam gelsin kendi gorsun yuzune de solerim yani. hayret bi sey. bu olay boyle. adamlari eziolar. ayrica ben de cok fazla bulundum amerikada ve nigga dedigin zaman bi sey demiolar ama gidip de bunu mississippi de dersen garanti dalarlar. nese ben daha fazla iddia etmicem. gidin kendiniz deneyin gorun. assassin sen de orda arkadaslarin olanlara gidip nigga die seslensen bi şey demezler ama nigger dersen sinirlenirler. böyle değilse onlarda bi gariplik var, çünkü ben zencilerle bu konu hakkında konuştum adam anlattı işte. ayrıca mesela bazısı var black demene bile kızıo illaki african american dicen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 YA BABAM AFRIKALI DIYORUM HALA LAF EDIYORSUN ARKADAŞIM YETER![signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: -Melancholy-, 27 Şubat 2005 23:03 tarihinde demiş ki: ...assassin sen de orda arkadaslarin olanlara gidip nigga die seslensen bi şey demezler ama nigger dersen sinirlenirler. böyle değilse onlarda bi gariplik var, çünkü ben zencilerle bu konu hakkında konuştum adam anlattı işte... hayir su posta kadar ciddiydim ben. ama bundan sonra dalga gectigini farzedip susuyorum. kizicam cunku diger turlu.[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Alexi_Septimus, 27 Şubat 2005 22:03 tarihinde demiş ki: Bathory'e selam ederim... Got blunt ? got weed?[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Man, that should smell good as hell...[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 if i study high take the test high ge' high scores right?[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Riiiiiiiiiiiiiight... =)[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 dagilin bakim pis crackerlar.[signature][hline]sushi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 We're looking for the same shit too![signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 stand up for your rights.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Dude, there wont be any medals like "platinium medal extended version"...[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 where ma bitches?[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 No, where rma bitches.[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yeter, pablik forum burasi.[signature][hline]sushi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Forum değil kayfe.[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 sus cevap verme.[signature][hline]sushi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Sushi yapma[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Nigga, you got to get mine to get-yours[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 yapmicam abi. yakinlarda matsui sushi diye biyer var, oraya gidecem. cok sahane.[signature][hline]sushi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar