Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zenci amerikalıların konuşmaları!!!

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

ayrıca küçük bi bilgi veriim: afrikaya gittim ve ordaki halk köleliğini benimsemiş, köle desen bi şey demezler, hatta her zaman kendilerini küçük görüyorlar çünkü afrikada hala kölelik sistemi var, zenciler teneke evlerde, şehrin 20 km dışında bataklıklarda yaşıo. afrika yerine amerika desen belki doğru olabilirdi dediğin :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 27 Şubat 2005 22:53 tarihinde demiş ki:
peki nası biliosanız öle yapın beni ilgilendirmio valla.. ama fat joe denen adam lean back şarkısında sürekli my niggaz fln dio. sen deme ama çarparlar sora fln amanallah. bu arada hangi eyalette olduğun da önemli yani.

God pls.[signature][hline]Gone for good.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 27 Şubat 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
ayrıca küçük bi bilgi veriim: afrikaya gittim ve ordaki halk köleliğini benimsemiş, köle desen bi şey demezler, hatta her zaman kendilerini küçük görüyorlar çünkü afrikada hala kölelik sistemi var, zenciler teneke evlerde, şehrin 20 km dışında bataklıklarda yaşıo. afrika yerine amerika desen belki doğru olabilirdi dediğin :)

Babam afrikalı.
Biraz seviyeli pls.
[signature][hline]Gone for good.
Sosyal ağlarda paylaş

ya alla alla adam hala bana afrika dio. afrikali adam gelsin kendi gorsun yuzune de solerim yani. hayret bi sey. bu olay boyle. adamlari eziolar. ayrica ben de cok fazla bulundum amerikada ve nigga dedigin zaman bi sey demiolar ama gidip de bunu mississippi de dersen garanti dalarlar. nese ben daha fazla iddia etmicem. gidin kendiniz deneyin gorun.
assassin sen de orda arkadaslarin olanlara gidip nigga die seslensen bi şey demezler ama nigger dersen sinirlenirler. böyle değilse onlarda bi gariplik var, çünkü ben zencilerle bu konu hakkında konuştum adam anlattı işte. ayrıca mesela bazısı var black demene bile kızıo illaki african american dicen[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 27 Şubat 2005 23:03 tarihinde demiş ki:
...assassin sen de orda arkadaslarin olanlara gidip nigga die seslensen bi şey demezler ama nigger dersen sinirlenirler. böyle değilse onlarda bi gariplik var, çünkü ben zencilerle bu konu hakkında konuştum adam anlattı işte...

hayir su posta kadar ciddiydim ben. ama bundan sonra dalga gectigini farzedip susuyorum. kizicam cunku diger turlu.[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...