Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 heh aynen ole:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ama nigga dersen bi şey demiolar bu rap fln paso nigga dio ya o yüzden bi şey demiolar ama en kibarı african-american tabi gerçi bi beyaz olarak birine nigga die hitap edersen direk özenti fln diolar dalga geçiolar baya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 hyr beyaz siyaha nigga dese bi şey olmuo bizzat denedik. hatta çok yakın bi arkadaşımız vardı, iddiaya girdik napcak fln die. birimiz gitti nigger dedi birimiz nigga birimiz negro dedi. nigger ve negroya dellendi, nigga ya aynen o şekilde nigga lı bi cevap verdi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ya tanıdığın adama dersen nigga yı o zaman olmaz. ama yoldan geçene dersen dalar tabi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Yo man com on we can make a real yupie hupie Hip Hope COm con com on ..Rap . --nO sHEet man yo darm kewl mothefake r i be yo new brother --- ??????[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 what da bloody fcuk yo talkin bout mate ?[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Darklight zenci dedik ama :)[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Darklight1903, 27 Şubat 2005 22:17 tarihinde demiş ki: what da bloody fcuk yo talkin bout mate ? brzz italyan olmuş gibi :D mesela italya: Joni he joni come i introduce yu withto to to.. Corllione mamamia....[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Beyazları sevmiyorlar farklıyız diyorlar farklarını belli ediyorlar :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: paspatur, 27 Şubat 2005 10:20 tarihinde demiş ki: ... coloured* ... Coloured* : ABD de zecnilere verilen isim. birincisi amerikadan bahsediyorsun, coloured degil colored denir. ikincisi colored zenci degil beyaz harici irklara genel olarak verilen isimdir. latin amerikalilar vesaire. sonracima bosuna yirtinmayin zenciye nigga/nigger/negro desem ses cikarmaz diye. cikan ses sizden olur. zencilerin amerikada negro/nigger sozune duyarli olmasinin nedeni kullanim amacinin kolelik gunlerini hatirlatmak olmasidir. boyle olmasada oyle algilamakta inat ederler. ha denedim, uzerinede kavga ettim o yuzden biliyorum. kavga cikardigina pisman oldu, o ayri.[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: W3r3wolf, 27 Şubat 2005 22:17 tarihinde demiş ki: Darklight zenci dedik ama :) adamlar ole dio abi ben nabam :P[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 e ben de diorum ki negro ve nigger kavga çıkarcak sözler, ama nigga değil, hatta sanırım lean back şarkısındaydı, bi adam ve adam beyaz, i said my niggaz don t dance, we just pull up our pants dio nigga lafına artık bi şey demiolar, ama sokakta hiç tanımadığın bi adama nigga dersen de adam yanlış anlar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ya simdi benim böle glamci bi arkadasim avr iste adi berkem hatta paticikte takılrı nicki Menkalinan mi ne neyse o böle sivri cizmeler giyer o sölüyodu iste böle nigeer negro fln zencileirn sinirini bozan bi kelimeymis anlami ise =uyusuk pis zenci imiş[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: -Melancholy-, 27 Şubat 2005 22:14 tarihinde demiş ki:nigger ve negroya dellendi, nigga ya aynen o şekilde nigga lı bi cevap verdi. Nigger ve nigga'nın aynı şey olduğunu biliyor musun merak ediyorum ? You ve ya gibi birşey bu yani eho.[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 abi sende 40 senelik arkadasina oro... cocugu dersen o da kizmaz zaten... hic tanimadigin insana ettigin laf kavga cikartiyorsa gayet provokatif bi laftir. bukadar.[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Alexi_Septimus, 27 Şubat 2005 22:41 tarihinde demiş ki: said: -Melancholy-, 27 Şubat 2005 22:14 tarihinde demiş ki:nigger ve negroya dellendi, nigga ya aynen o şekilde nigga lı bi cevap verdi. Nigger ve nigga'nın aynı şey olduğunu biliyor musun merak ediyorum ? You ve ya gibi birşey bu yani eho. Hahhhahha[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ha birde, populasyonunun 60%'inin zenci oldugu bi okulda okuyorum. bana ogretme gozunu seveyim.[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Darklight1903, 27 Şubat 2005 22:17 tarihinde demiş ki: what da bloody fcuk yo talkin bout mate ? Mate'i Avustralyalılar ve Ingilizler kullanır. Zenciler için "mate" , "pal" yada ne bileyim "k3nk".Daima ve daima "dawg"dur. Beyaz : "...you nigge..." *ŞLAK* Zenci : "Never, I repeat never, call a nigger nigger.Both of ya." Asyalı :"Heey, I'm down with you guys, you east coast I'm far east coast."[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 ya peki siz kullanmayın o zaman amaan ne kasıorum ki.. adama nigger dedim kız nigga dedim kızmadı olay bundan ibaret. tmm nigga nigger ın kısaltılmışı ama nigga şu anda rap dilinde arkadaş demek. bi hitap şekli. ama siz demeseniz de olur bro fln diin benm için farketmez.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: Alexi_Septimus, 27 Şubat 2005 22:45 tarihinde demiş ki: Beyaz : "...you nigge..." *ŞLAK* Zenci : "Never, I repeat never, call a nigger nigger.Both of ya." Asyalı :"Heey, I'm down with you guys, you east coast I'm far east coast." how high?[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Evet. Bu başlıkta fazlaca geyiğini yaptım. Got blunt ?[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: -Melancholy-, 27 Şubat 2005 22:45 tarihinde demiş ki: ya peki siz kullanmayın o zaman amaan ne kasıorum ki.. adama nigger dedim kız nigga dedim kızmadı olay bundan ibaret. tmm nigga nigger ın kısaltılmışı ama nigga şu anda rap dilinde arkadaş demek. bi hitap şekli. ama siz demeseniz de olur bro fln diin benm için farketmez. Kendini afrikada hayal et. Yürüyorsun sokakta. 2 tane velet gelip "Senin annen baban köleydi." "Seğin anan babağn köleğmiş." "Senin annengiller köleymişler mi ?" şeklinde 3 ayrı soru soruyor. Ilkinde kızarsın ne lan bu diye. Sonra maymunluklarına verirsin.[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 peki nası biliosanız öle yapın beni ilgilendirmio valla.. ama fat joe denen adam lean back şarkısında sürekli my niggaz fln dio. sen deme ama çarparlar sora fln amanallah. bu arada hangi eyalette olduğun da önemli yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 blunt kalmamis, rolled joint versek?[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Alaska.[signature][hline]Gone for good. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar