Hairband Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Merhaba arkadaslar bi chat kanalına girdim biraz salladım tabi herifler alman ingiliz american rus bile warya italyan dedimki birileri dark age of chamelot u biliyormu dedim Coğu evet dedi adamın biri Bana bi cd-key verdi bide internet adresi abi yükledim cdkey doğru cıktı ama server italyan server i herhalde anlayamadım ya ilk defada oynicam :)[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasonur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Şimdi bana italyan server hikayesi atma Çünkü italyan server'ı CD key istemio. Download ediosun sonra kredi kartınla acc aliosun. Yani CDkey italyan serverının deildir. :) ghghghg[hline]Rolling, and throwing, consoling Everything that goes this far Joking and hoping, revolting All that shit that's who you are Hoping, and scolding, revolving Peel it back, reveal the scar Loathing, exploding, controlling This is what you really are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 hairband su chat yeri nerde banaa ver elki bende bulurum i acc:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hairband Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Necro Bak ICQ ma gel 151227036 Verem sana ama nası Anlicam Senin Oldugunu?[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar