hunhar06 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 merhaba arkadaşlar ben sizin verdiğiniz linkten bu partch i indirdim ve oyun klasörünün içene açtım diğerleri ile değiştirdi, Fakat luncheri çalıştırdığım da hala bu patchi download etmeye çalışıyor. Ha bide luncher i deilde knightonline.exe i çalıştırdığımda oyun açılıyor id ve şifremi giriyorum serverimi seçiyorum fakat ondan sora versiyon farklı diyo şimdi merak ettiğim bu elimdeki 60 mb lik patci kurmanın baska bi yolu mu var yoksa lunchera mahkummuyuz.... Yardım ederseniz sevinirm TEŞEKÜRLER
Knixue Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 1298.zipini extractladıktan sonra, knight online klasörü içindeki "Server.ini" dosyasını aç. Oradaki; [Version] Files=xxxx xxxx yerine 1298 yaz, ve kaydetip tekrar launcheri aç. Sonra launcher 1298 geçip diğer patchleri yüklemeye devam edecek. En son patch 1.303 bu arada.
hunhar06 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 tamam sağolasın hallettim hatta lvl 20 oldum :)
Öne çıkan mesajlar