Leadan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Arkadaslar oyun yerıne key satan yerler var mı ? Mesela ben bu oyunu satın almıs bır arkadasımdan ödünç yüklemelik cd yi alıcam.Yüklicem.Ama oda kayıt olduğu için onun key'ini kullanamayacagıma gore bana baska bır key gerekcek ? boyle bırsey mumkunmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 mumkun ebay den alabilirsin ama oyun tr ye geldi yani box alsan birşey değişmez[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 iyide arkadaşım oyun hiç bir yerde satılmıyor.İstanbuldayım her yere baktım.Yok yok yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 www.aral.com.tr var ya burdan satış noktalarına bakabilirsin[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Bu vermıs oldugun siteden alım satım yapılıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bilmiyorum ama satış noktalarından edinebilirsin oyunu mağazalardan alcan işte kredi kartı fln gerekmeden beklemeden daha ne istiyon[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 kardeş caddebostanda 2 yer var.Megavizyon / d&r bu ıkısındede yok.Hatta problem yasanmıs 1 ay gelmıcekmıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 o zaman e-bay den al naapabilirim ki?çoğu insan aral ithalat ın satış noktalarından aldı kalmadıysa benim suçum değil üzgünüm[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Key satın almak mantıklımı sence.Ne kadardır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 http://www.ebay.com/ veya ebay ın avrupa adres i var sanırım ordan bakabilirsin www.ebay.co.uk http://www.ebay.de/[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 beyler arkadasın dedıgı yere bende baktım ama anlayamadım yanı cd key satısı var gıbıde bu nasıl gerceklesecek anlamıs degılım.Yani bi garantısı felan varmı ? bıraz bahsedebılırmısnız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azatiwatas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ben ebayden aldım ama bence elini çabuk tut çünkü zaman geçtikçe fiyatları yükseltiyorlar benden söylemesi. Bu konuyla ilgili bir önerim var. Onu bu forumda iki konuya yazdım kolaylık bulabileceğini düşünüyorum. Garantisi var elbette. Ama paypal yüzünden sorun yaşadım ben zar zor hallettim ama çok uğraştırdı onun için doğrudan kredi kartıyla almanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-beast Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 arkadaşlar wow istiyorum denen bir konu var orda bunlar tartışılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 said: silent, 27 Şubat 2005 01:53 tarihinde demiş ki: beyler arkadasın dedıgı yere bende baktım ama anlayamadım yanı cd key satısı var gıbıde bu nasıl gerceklesecek anlamıs degılım.Yani bi garantısı felan varmı ? bıraz bahsedebılırmısnız? Ebaydan alışveriş yaparken dikkat edilmesi gereken tek bir konu var o da satıcının profili. Yani kaç alışverişi doğru düzgün yapmış ne kadar alışveriş yapmış kaç kişi ondan mutlu(positive feedback olayı) diye bir bak. Yüksek olanlardan alırsan sorun çıkmaz neden mi? Senin %100 lük positive feedback in var. İnsanlar sana güveniyor sen bir hile yapıp 50-70dolar için insanların senden alışveriş yapmamasını istiyorsan o ayrı konu. Bence ebayın bu sistemi gerçekten güzel. Ama keyler bulunmuyor çıkıyor ve satılıyor. Şanslı veya hızlı bişi olman lazım.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 bu ebayden vs. alınan keyler ne kadar güvenlidir? daha açık sormak gerekirse, key i adam da bildiği için bi sorun çıkarabilir mi, accountı almak felan gibi sonradan, hatırladığım kadarıyla aldıkları key i geçersiz olanlara blizzard yeni key veriyordu çünkü..[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj MonTezaus tarafından 27 Şubat 2005 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Bi yukardaki yazımı okusan..[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azatiwatas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Ben aldım bir sorun da yaşamıyorum, eğer wow almak istiyenler varsa ebayden de değil ebaye kayıtlı oyun satıcısı olan ggameforcedan rahatlıkla alabilirler. Aldığınız gibi de isterseniz şifrenizi size söylerler ve yine kutuyu da evinize yollarlar. Bur forumda şimdiye kadar bunu yapan iki kişi oldu. Bn şifreyi avrupa serverında denedim bir sorun yaşamadım. Ayrıntılı bilgiyi bu forumdaki yine bu konuyla ilgili diğer konularda bulabilirsiniz. Oyunun fiyatı 86 milyon, postayla birlikte(eğer kutuyu isterseniz) 95 milyon oluyor toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 cd key i nası iletiyorlar sana maille falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azatiwatas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 evet ben mailimde aldım. Forumda belirttiğim yeri tavsiye ediyorum çünkü güvenilirliği çok yüksek ve ebayden yaptığı 4000 satıştan olumlu yorumlar almış. Bunun dışında başka birinden almak istersende başkalarının yorumlarına dikkat et, kolay kolay da güvenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar